Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Treść tematu będzie dotyczyć serwera OBSYDIAN :)

Jako, że ceny za ku ostatnio są kosmiczne (Aura 4kk, wir i berek 1,5kk) postanowiłem dla swojego woja body sam je dropić a nie kupować, zrobiłem postać na 30 lvl i wale kamienie w m2.

KU dla woja oczywiście zostawiam sobie, ale co z resztą?

Jest ich masa a ja niestety nie znam się na cenach, nie wiem które zbierać i sprzedawać, a które po prostu wyrzucać....

Jedyne co się orientuje to "Silne ciało", na reszcie niestety się nie znam....

Mógłby ktoś zorientowany wypisać które KU zbierać i po ile sprzedawać na chwilę obecną?

Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi, oczywiście jak komuś zależy to rozdaję plusy czy tam minusy za pomoc. :)

Osobiście nie zależy mi na plusach i minusach, za stary chyba jestem na ganianie się w "Kto ma więcej", ale jeśli już jakimś cudem Ci pomogłem, doradziłem i masz zamiar coś postawić to będę wolał plusa zamiast minusa, zielony kolor ładniejszy :)

Opublikowano

silne , duchowe , czarowane ostrze i zbroja zbieraj

Foxi a orientujesz się w aktualnych cenach tych KU na Obsydianie oczywiście?

Leci plusik za pomoc :)

Osobiście nie zależy mi na plusach i minusach, za stary chyba jestem na ganianie się w "Kto ma więcej", ale jeśli już jakimś cudem Ci pomogłem, doradziłem i masz zamiar coś postawić to będę wolał plusa zamiast minusa, zielony kolor ładniejszy :)

Opublikowano

Silne Ciało, Czarowna Zbroja, Czar. Ostrze, Aura ^^, Leczenie, Uderzenie, Tąpniecie.

Silne Ciało około 3kk więc można się wzbogacić, ale nie za bardzo się orientuje bo

nie grywam na Obsydianie.

Opublikowano

Silne Ciało, Duchowe uderzenie, Walnięcie, Szarża,Wir,Berek,Aura, Leczenie, Pomoc Smoka, Błogosławieństwo, Zasadzka,Wirujący Sztylet,Mroczna Sfera, Czarowane Ostrze,Czarowana Zbroja. Reszta to śmieci. :rolleyes:

Opublikowano

Silne Ciało, Duchowe uderzenie, Walnięcie, Szarża,Wir,Berek,Aura, Leczenie, Pomoc Smoka, Błogosławieństwo, Zasadzka,Wirujący Sztylet,Mroczna Sfera, Czarowane Ostrze,Czarowana Zbroja. Reszta to śmieci. :rolleyes:

Tego typu pytanie proszę kierować tu:

To jest ukryta treść, proszę

Poza tym pochodź troche po sklepikach i zobacz ;]

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...