Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop Do 350 Zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam jakichś laptopów do 350 zł. Głównie do oglądania filmów, słuchania muzyki, youtube, i przeglądanie internetu. Proszę o uzasadnienie odpowiedzi. Proszę też o coś z lepszym procesorem niż 1,5 GHz jak się da. Z góry dzięki. Na razie licytuje macbooka, c2d.

Innym razem.

Opublikowano

to i tak będziesz musiał trochę zaoszczędzić ;)

za 500zł w miarę dobrego lapka nie kupisz, bo zawsze czegoś mu będzie brakować

poza tym tylko używane w twoim przypadku

Headshot TV

Gram w Crysisa 2, CS 1.6, Fifę 11, GTA SA:MP, CoD BO-Zombie, Soldata 1.5, Combat Arms i czasami w War Rocka

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników, to osoby z zaburzeniami psychicznymi

modhv.jpg <= Haha pro obrazek ^^

||today real FPS skill: ~79,24%

Pomogłem ? kliknij na + !

1248991649.gif

Dziękuje :)

Opublikowano

za 300zł chłopie nic , super lapka se nie kupisz :]

Lepiej zainwestować na lapka z 7000 zł i masz kompa na jakieś 20 lat dobrej jakości polecam jak coś MacBooki z Apple . Albo z Acer notbook ;>

bfh00x.png

ZAPRASZAM DO GALERII !

Opublikowano

za 300zł chłopie nic , super lapka se nie kupisz :]

Lepiej zainwestować na lapka z 7000 zł i masz kompa na jakieś 20 lat dobrej jakości polecam jak coś MacBooki z Apple . Albo z Acer notbook ;>

" Głównie do oglądania filmów, słuchania muzyki, youtube, i przeglądanie internetu. "

misiekg.png

created by duds.

Daj Minusa

Opublikowano

Ja pierdole. Nie piszcie już, bo same dzieciaczki chcą tylko nabić posty. Żaden kurwa nie podał jakiegoś konkretnego linku, tylko kupiłbyś laptopa za 7000 zł, to byś miał na tyle i tyle. NA CHUJ MI TO JAK BĘDE MIAŁ GO TYLKO DO INTERNETU I FILMÓW? DO GIER MAM STACJONARNEGO!!!!!!!!

Innym razem.

Opublikowano
lepiej uzbieraj wiecej i kup lepszego ;p
Pojebany jesteś? Mówię, że nie potrzeba mi lepszego, to na chuj piszesz, że kup lepszy? Nie będe na nim robił nic oprócz oglądania filmów i surfowania po internecie więc PO CO MI LEPSZY?

Innym razem.

Opublikowano

Nie lepiej sobie zbierać kase na jakiegoś pro a nie na takie gówno?

Zapraszam do klikania na stworka w mojej sygnaturze

12381569.png

"Już się nie boję nic mnie nie czeka , smutny finał człowieka który zapada w etap"

Opublikowano

W takjec cenie to weź se takiego antyIpada http://allegro.pl/tablet-pc-android-7-laptop-ipad-wifi-netbook-ebook-i1272654625.html lub laptopa (mały porączny z wi-fi do szkoły na prezentacje idealnie nię nadaje) koszto 160zł wię zostanie na na inne badziewia http://allegro.pl/laptop-7-arm-wt8505-32bit-flash-2gb-wifi-and-i1261689808.html :)

1327238783-U261492.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...