Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie:) Gram od dłuższego czasu w Cabala :P Naszła mnie chęć gry ForFun więć ściągnąłem pliki do priv serwera zarejestrowałem się[..] i ogólnie to co potrzeba :mellow:

Zadowolony,że sobie pogram odpalam Cabala,tworzę postać[...] gdy używam skilli nie słychać ich dźwięku... Na globalu nie mam takiego problemu tylko na priv serwerach... Ten sam problem miałem jakiś czas temu więc zrezygnowałem z gry na priv <_< Po formacie myślałem,że problem ustąpi lecz nadal to samo :angry: Chciałbym dodać,że mam zainstalowane wszystkie najnowsze stery, ,,bajery" i innego typu programy... Co poradzicie na ten problem? Za pomoc polecą 5 i +(-) jak kto woli.

Pozdrawiam ;)

1314539894-U88990.jpg

Opublikowano

Tak tylko zapytam

W innych grach/przy ogladaniu filmow/sluchaniu muzyki wszystko jest ok?

Jesli tak to musisz raczej zapytac na forum priva, jesli nie to znaczyc bedzie, ze glosniki ci zdychaja

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Wszystko przy filmach,grach,muzyce itp. jest tak jak należy... żadnych problemów etc.

Tylko z PRIVAMI cabala. Obojętnie jaki=brak dźwięku skilli(muzyczka cabala podczas gry jest) ;)

1314539894-U88990.jpg

Opublikowano

Sorki,że tak późno ale nie wyrabiam ze stronami,na których mam konta <_<

Dźwięk skilli jest włączony... Na 2 kompie nie ma tego problemu <_<

Jednak zależy mi na tym aby działał na moim własnym staruszku ;)

1314539894-U88990.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...