Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam 1 pytanko odnośnie iBota jestem jego nowym użytkownikiem i nie wiem po co jest opcja always on przy bufaf ??

proszę o odpowiedź ponieważ nigdzie nie znalazłem odpowiedzi na te pytanie będą +

WRC Najlepszy przyjaciel człowieka :D

Good_nuke.pngSedivens_PL.png350x19_1261406460_35806.gif29980.gif

Opublikowano

Always on ( z ang: zawsze włączone ) . Tzn że będzie miał zarzucone zawsze buffy. Nie tylko na spocie;)

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

No to własnie też chciałem to wiedziec bo mi postac nie buffa... ;/ czemu tak? ustawilem tam buffa i dalem always on i nie buffa nawet bez always on

k2i73k.gif
Opublikowano

No to własnie też chciałem to wiedziec bo mi postac nie buffa... ;/ czemu tak? ustawilem tam buffa i dalem always on i nie buffa nawet bez always on

Wejdz 2 zakladka - inventory, znajdz tam swoj II Weapon ktory chcesz uzywac do buffow. Nizej jest napis "set 2nd weapon" - klik. Teraz wejdz w zakladke skilli - Secondary (bedzie nazwa twojego 2 weapona) i tam dodaj buffy - okreslonej klassy np. cleric (rod) daj always on SAVE SETTINGS i jest git

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam, mam ten sam problem tylko ze mam wpisana bron 1st i 2nd, skille tez mam dodane ale nie zmienia mi broni i nie uzywa skilli z subklassy.

Nie wiem co jest grane.

Pomocy !

Oooo udalo mi sie osiagnac cos takiego ze jak ja zmienie bron to 2nd buff pojdzie a pozniej bot tylko biega za mobkami i ich nie bije bo zla bron jest ktorej sam juz nie zmienia... oCk?

Opublikowano

Zobacz 4 zakladke w bocie i tam musisz meic zaznaczone uuse normal attacks i w zakladce gp/pt use this skills.

Ps. na pewno masz dobrze utawiona 1 i 2 bron?

Ustawione mam na pewno dobrze. a co ma do tego Use Normal Attacks i Use this skills?

Opublikowano

Kurde to ja juz nie wiem co mam zrobic bo u mnie wlasnie zmienic nie chce i nie widac aby mu sie chociaz troche zachcialo.

Na starszej wersji.

Jakies sugestie? Bo ja na prawde nie wiem co moge zmienic, buffy robi ale tylko z tej broni ktora nosi, jak sam zmienie na druga to i z tej drugiej zrobi.

Opublikowano

hmm....skasuj calego bota i pobierz od nowa i ustaw go jeszcze raz(druga zakladka inventory set 1st and 2nd weapon[uPEWNIL SIE ZE DOBRE BRONIE WYBRALES!!!]). I czwarta zakladka i na dole w primary buffs buffy glownej broni a w secondary broni do buffowania tylko. Zaznacz tam ejszcze ALWAYS ON

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!