Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualne]Blog/Portal - SprzęT, Gry, Konsole Etc. || Potrzebny Team

Rodimop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jako iż MPC zaczyna zmierzać w stronę recenzji gier, że tak nazwę "zwykłych" nie MMO, tylko PCtówki i konsolowe, tworzymy bloga, który będzie oficjalnie portalem z najświeższymi informacjami i newsami dotyczącymi sprzętu, gier, konsol i technologii. Już za kilka dni zabieramy się ostro do roboty i tutaj zaczyna się coś dla Was.

Należycie do MPC Media Team, a portal będzie po części związany z kanałem YouTube, gdyż warto go wkońcu jakoś wypromować i posiąść widzów.

Wiem, że nie wszyscy się macie czas i chęci, ale jako że ta ranga daje Wam jakiś poziom zaufania wobec administracji, dlatego chcemy byście pomogli nam w rozwoju portalu.

Z MPC Forum nie wyciągnie się już nic więcej, także trzeba stworzyć coś zupełnie nowego. Skoro zmierzamy już w stronę konsol i gier, trzeba to zacząć rozwijać osobno.

Także podsumowując potrzebujemy osoby, które będą pisać również recenzje, które nie będą użyte w filmach, lecz będą pisemne oraz redaktorów do newsów, informacji ze świata gadżetów i wszystkiego co związane z powyżej wymienionymi dziedzinami.

Oczywiście wszystko co dzieje się w tym dziale, a szczególnie tematy dotyczące owego projektu są pod szczególną tajemnicą i niech nic stąd nie wychodzi pod żadnym pozorem.

Jeśli są jakieś pytania, jesteście chętni czy coś jeszcze, czego nie wymieniłem, to ten temat jest jak najbardziej stosowny do zadawania wszelkich pytań i dyskusji.

Pozdrawiam! Rodimop

XBOX360

Lenart

Gadżety i Technologie

Mizzer

Nowinki ze świata Gier

Lord Makin

Lenart

Sprzęt komputerowy

Schittset

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

no tak samo u mnie z czasem krucho ... jedynie z rana, chwilę po obiedzie, i wieczorem 20-22 jestem w domu praktycznie, a nie mówiąc już o tym że z pisaniem u mnie strasznie krucho ;D

Opublikowano

Skoro chcecie coś robić nowego, to zapytajcie o pozwolenie kokosza. Tutaj nie ma samowolki, ponieważ kokosz może mieć coś w planach. Zapytać, a potem działać. Nie widzę też wypowiedzi Seldka, jest tutaj górą w teamie. Czyżby znowu widzę projekt bez pokrycia?

Opublikowano

Spokojnie Mou, do żadnej samowolni nie doszło. Ostatnio z Kokoszem oraz Rodimopem rozmawialiśmy na temat owego projektu. Doszliśmy do wniosku, że polegając na MPC Forum nie osiągniemy już nic więcej, forum może się rozwijać w wiadomej tematyce, jednak reszta projektów jakie chcieliśmy wprowadzić ni jak pasuje do reszty, także stawiam na coś nowego.

Potrzebujemy Redaktorów, ludzi co zajmą się GP, może jakiś felietonistów, przede wszystkim ludzi, którym się lekko pisze. Będziemy stawiać na jakość, a nie na ilość, także osoby, którym się miło pisze i które chcą tworzyć taki projekt, zrobić coś innego, są bardzo mile widziane, a wręcz konieczna jest Wasza obecność. Na prawdę zapraszam do współpracy. Co prawda dopiero zaczynamy zabawę, ale wierzę w to, że będzie zajebiście i uda nam się coś fajnego. Nie ma sensu się tutaj rozpisywać, bo to o czym piszę, ujrzymy już w niedalekiej przyszłość.

Także teraz wszystko w jednym zdaniu. Jeżeli jesteś osobą lubiącą pisać, interesującą się tego typu tematyką (konsole, gry, technologie), to jest projekt dla Ciebie!

Opublikowano

Przyznam, że lekko mi się pisze, ale nie mam za bardzo pojęcia o grach, ani sprzęcie. Jak będziecie chcieli felieton o grafice to spoko, ale oprócz tego, korekty i grafiki pomóc już bardziej nie mogę.

1321896841-U198706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Także podsumowując potrzebujemy osoby, które będą pisać również recenzje, które nie będą użyte w filmach, lecz będą pisemne oraz redaktorów do newsów.

Chętnie zgłosiłbym się do tego. Szczególnie redaktor do newsów.

Opublikowano

no jak ja wchodziłem to musiałem podać hasło, teraz nie wiem jak jest ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...