Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mody W Cs

QeS

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Witam.Dzisiaj chciałbym wam przybliżyć parę modów,które można znaleźć na serwerach CS.

Pierwszym,który wymienię jest:

Spartamod

Mod ,który od roku ma swą działalność w serwerach cs,jednakże jego otwarcie wzbudziło w graczach zachwyt jak i podziw.Biegamy tam tylko z nożem,rozwijamy swoją postać poprzez zabijanie graczy nożem.

Drugim modem jest:

ZombieMod

Mod ,który w cs ma długą działalność,jednak nie traci na wartości i cieszy się populacją.Są wprowadzane tam zmiany,w wyglądzie "zombi,mapy,bronie i wiele innych".Zabijamy zombie,aby nas nie zaraziły ;)

Trzecim modem,który chcę zaprezentować jest:

DeatchMatch

Bardzo dobrze znany mod graczom.Mod przeznaczony do trenowania refleksu jak i celności (kto pierwszy ten lepszy ;) ) Jest to rozgrywa oparta na fragowaniu nie czekamy na koniec rundy odradzamy się zaraz po śmierci.Tu gra się każdy na każdego.Jest to bardzo dobry mod do ćwiczenia umiejętności.

Czwartym modem,który zaprezentuje jest:

GunGame

Serwery z tym ostatnimi czasy nie cieszą się populacją.Mod polega na zdobywaniu jak największego lvl'a poprzez ilość zabójstw swoich przeciwników.Zabij jak najwyższą liczbę przeciwnników,aby zdobywać coraz to lepszą broń.Są levele, zaczynasz od glocka, lecz im wyższy lvl, tym droższa i lepsza broń. Podobne do DM, jednak tu nie gramy samodzielnie

Piątym modem jest:

DiabloMod

Jest to mod cieszący się największą popularnością.Standardowo jest 8 klas

1.Mnich

2.łowca

3.Ninja

4.Barbarzyńca

5.Nekromanta

6.Paladyn

7.Zabójca

8.Mag

Każda klasa ma inne umiejętności i różne moce.Co każdy lvl dostajemy 2 punkty które możemy rozdać w siłę,zręczność,inteligencie,zwinność.

Szóstym modem jest:

Call of Duty Mod

Mod,przy wejściu w obieg cieszył się ogromną populacją jednak z czasem graczom znudziła się rozgrywka w tej wersji gry.Zdobywamy tam lvl ,itemy oraz rozwijamy swoją postać.

Warcraft 3 Mod (W3FT)

Mod, w którym możemy.. tak, tak wcielić się w postacie z gry Warcraft 3. Każda rasa ma inne moce, np. Ludzie (Humans) stają się niewidzialni, Wartownik (Warden) może stać się nieśmiertelny). Zabijając przeciwników zdobywamy doświadczenie (expirience). Awansując na kolejne poziomy (levele) wzmacniamy swoja postać. Każda z ras ma swój tzw. Ultimate, u ludzi jest to Teleport (ras jest bodajże 8, na niektórych serwerach może zdarzyć się więcej).

SuperHero Mod (SH Mod)

Tutaj każdy może wcielić się w Super Herosa (Bohatera), zabijając przeciwników zdobywamy nowe moce superbohaterów znanych z komiksów Marvela, Gwiezdnych Wojen i dużo innych. Np jako SuperMan mamy od razu Kevlar i Helmet, posiadamy 150 HP i skaczemy naprawdę wysoko.

PokeMod

Zapewne każdy słyszał o pokemonach (nawet internetowych biggrin.gif) tutaj na początku wybieramy sobie pokemona, szkolimy go zabijając (jaka twarda filozofia co nie?), możemy łapać nowe. Używając ich mocy pomagamy sobie zabić przeciwnika, np. możemy go zamrozić...

Reszta modów jest bardzo znana,te zresztą też,ale myślę,że coś przybliżyłem na ich temat.Tutorial pisany prze zemnie.Jeżeli coś byście chcieli abym dodał,bardzo proszę o informację na pw lub w komentarzach.Nie które informacje zaczerpnięte z google.

qes.png
Opublikowano

Jakby ktoś nic nie wiedział o tych modach... to i tak by się niczego nie dowiedział.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Specjalista
Opublikowano

Bogusuaf wpisałem te mody,które uważam za stosowne.Nie znalazłem (odpowiednich) zdjęć,jeżeli ktoś ma bardzo chętnie dodam.

Ip serwerów:

Sparta mod znalazłem tylko 1

193.218.155.195:27037

Diablo Mod: (Wybrałem 3 serwery z czołówki)

80.72.37.178:27070

83.1.164.116:27030

80.72.37.179:27020

qes.png
  • 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...