Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszę O Pomoc W Sprawię Daopay

bomb3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam takie pytanie, czy wie ktoś z was czy jak zakupiłbym nowy starter za 5zł z Ery, bądź jakiejkolwiek innej sieci, to jakby mi przyszło utrzymać połączenie z DaoPay przez 4-5min za koszt około 30zł, to czy wcześniej mnie nie rozłączy ?

Miałem tak kiedyś, że zagadałem się z kumplem przez komórkę gdy miałem na koncie z 5zł, po zakończonej rozmowie wyskoczyło mi, że moje saldo wynosi : 0,00zł, a gdy doładowałem konto za 30zł, od razu mi wszamało poprzednią należność i ogółem miałem 23zł na koncie, więc z tego wynika, że dało by się tak jakby nabijać "debet" na karcie...

Czy to prawda ? Sprawdzał to już ktoś ?

Oczekuję konkretnych odpowiedzi,

Tak/Nie

Z jakiej sieci itd..

Tym oddycham na co dzień...

airsoft.JPG

Opublikowano

ja pamiętam ze kolega kiedys z heyah miał na koncie - 67zł

nie wiem jak ale mowil ze bawil sie internetem

Nie rozchodzi mi się o doładowywanie konta / karty.

Chcę wiedzieć, czy posiadając 5zł środków na karcie dam radę utrzymać połączenie przez 5min na DaoPay za kwotę ok. 30zł.

Słyszałem o paru takich co im to zadziałało, czyli po prostu nabiło debet na karcie, po czym ją wyrzucili i tyle.

Czekam na dalsze odpowiedzi :)

airsoft.JPG

Opublikowano

hehe Ja tak zrobiłem gadałem i gadałem i wydzwonilem 1 godz 54 min i mialem tylko 4zł 63 gr i mnie neie wyloczylo

Potem wchodze a tu baba z Heji muwi

Masz zaległosci na karcie twoje zaległosci to 67zł,83 gr ;) hehe

Wyżuciłem karte kupilem nowom i gites ;D

. .

Opublikowano

Mógłby się ktoś jeszcze wypowiedzieć ?

<więcej kolejnego postu nie napiszę, bo nie chcę żebyście uważali, że nabijam... :) >

EDIT :

@Down

Ale jaką miałeś sieć ? :P

airsoft.JPG

Opublikowano

HYmm kiedys tak mialem, ze kupilem karte, doladowalem 10 zlotych, i zadzwonilem do CA czyli noo na te kredyty do combatarmsa ... dzwonilo jak za 88 zlotych i sie debecik zrobil ;d a operacja sie udala no cuz mozna sprobowac ale chyba rozlaczy ;s jesli nie, to bysmy mieli kredyty za pol ceny xD

Opublikowano

Tak da się na pewno... Tylko nie jestem pewie jak ale koles pare razy up dobrze mowi cos kolo tego :D

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...