Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Na Pierwszym Lvlu Można Kupić Każdą Broń

ZiH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zal mi cie wojtrek

jak w item shopie masz premke do masz odblokowane all bronie ale zas lvl sa wiec nie mozesz typu FAMAS

a wy item shopie na www.warrock.com musisz miec premke zeby mozna bylo miec np famasa na 1 lvl

. .

Opublikowano

Zal mi cie wojtrek

jak w item shopie masz premke do masz odblokowane all bronie ale zas lvl sa wiec nie mozesz typu FAMAS

a wy item shopie na www.warrock.com musisz miec premke zeby mozna bylo miec np famasa na 1 lvl

to mu pomogles... za kredyty mozesz kupic bron bez wzgledu na lvl czy premke na g1..

Opublikowano

Zal mi cie wojtrek

nie wciaskaj kitu ze trzeba miec preme to dlaczego nie miałem premki a kupiłem psg na 2lvl?

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

hehehe ale się uśmiałem :P . Żeby kupić famasa na G1 np na 1lvl musisz posiadać premke obojętnie jaką. Pzdr

- ominięcie restrykcji lv, przy zakupie broni w marketplace i na G1 za kredyty ,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...