Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Di]Easymetin2 0.1.4.1783 (Mod 3.3)

ps19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników.Otóż postanowiłem dla was spolszczyć i zmodyfikować najnowszą wersję EasyMetin2, która działa na Metin2 PL wraz z DMGHack i Metin2Mod.

Co nowego:

-Używa małych ryb.

-Działa na Windows 7.

- Lekka naprawa stylistyki.

Mirror1:

http://uploading.com/files/4b6c165m/EasyMetin2%2B0.1.4.1783%2B%2528MOD%2B3.3%2529.exe/

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=a782fddaea5cf9f15ee6430cda2153e5e58f8e7a78348c07790833573aaa7932-1286817714

Daj mi + motywuje mnie to do dalszej pracy to naprawdę nic nie boli, a skutki będą widoczne.

Czekam na komentarze i opinie.

Proszę o nie reuploadowanie linków, a jeżeli już musicie to proszę o wysłanie linku na PW.(Korzystam z Programu Partnerskiego Uploading.com)

Opublikowano

Mam problem

Gdy zalaczam em2 to nie wyswietla mi sie ten niebieski pasek na srodku ekranu... nic sie nie dzieje tak jakby nie reagowal mam te ikonke em2 na pasku tam gdzie gg i skype.

Need +

Jeśli dałeś mi + to napisz w komentarzu a odwdziecze sie ^.-

Look, if you had one shot, one opportunity

To seize everything you ever wanted-One moment

Would you capture it or just let it slip?

Opublikowano

Jak ktoś znajdzie jakis hosting inny niż megaupload,hotfile,uploading.com,ul.to w którym płacą za 1000 pobrań.

Hosting polski lub angielski lub niemiecki.

Opublikowano

A nalezy zainstalowac opcje KamerModa? w em2

jest to potrzebne?

Need +

Jeśli dałeś mi + to napisz w komentarzu a odwdziecze sie ^.-

Look, if you had one shot, one opportunity

To seize everything you ever wanted-One moment

Would you capture it or just let it slip?

Opublikowano

kurde co pobiore em to albo ze metin nie spatchowany wtf? spatchowałem pobrałem trorenta i nadal blad ten jest albo patchuje sie em2 i dupa bo jak sie pobierzez i sie wypakuowywuje to tez jakis blad mam

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Ludzie macie coś z Windowsem (Jakieś nakladki typu nakładka na XP żeby wyglądał jak 7) Przez to nie działa albo nie macie Javy albo czegos podobnego.

Czytajcie wymagania

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...