Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Bug]Wystawianie Przedmiotów Za 1Kkk +

KoksKoks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich,

Gram na serwerze prywatnym LocMt2, i szukam takiego buga na sellanie itemow przez tobol za 1kkk+, widzialem duuzo itemkow za 1,7kkk itp, nie moze to byc przedmiot z isu bo sprawdzalem i nie ma ;/

Moze to jest bardzo znany bug, ale ja nic o nim nie wiem, za pomoc beda + i 5.

Z gory dzieki

Pozdro

sugna70kz.png

Opublikowano

Czy korzystasz z klienta czy z Kamer moda czy też spolszczenia? Pewnie itemy wystawiane są przez normalnego klienta.

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano

ale launcher a klient to dwie rozne rzeczy...

http://www.megaupload.com/?d=Z3DAMWGT

nawet masz na stronce co klient daje :

- Visualizzazione Yang in soli numeri (come negli ufficiali)

translate:

- Wyświetlanie tylko numery Yang (w oficjalnych) ( moze zle tlumaczyc) ^^ nie jestem wlochem:D

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Edytuj root i zmien sobie że bedziesz mógł wystawiać itemy do 2kkk, a jak niewiesz co zmienic to przeskanuj(nie tak dosłownie...) plik root Kamera i bedziesz wiedział...Ja ci nie powiem , stop leniom.

Opublikowano

ohhh matka?Lepiej nie mogłeś ? GTFO.

Po za tym jest coś takiego jak google albo wyszukiwarka mpc.

Zamiast poszukać to siedzisz jak pizda w temacie przez parę godzin i czekasz az ktos wstawi ... niestety mpc w 80% to leszcze twojego typu ktorzy wiele chcą ,a mało dają .

Opublikowano

Sluchaj noobku, jestem w temacie od kilku godzin bo potrafie sobie otworzyc NOWA KARTE, moze dla ciebie pliki ktore waza 0,4 MB to duzo ...

Pozatym szukalem w wyszukiwarce i nic nie ma .

Piszesz ze wiele chce a nic nie daje... Powiedz mi co ty dajesz ? NIC wiec sie mozesz zamknac

sugna70kz.png

Opublikowano

TO Forum sie od pomagania ! mniej zorientowanym/doinformowany. i jak otworzyles te pliki przez ten program?

Opublikowano

sprobuj tego :

http://www.mpcforum.pl/topic/92020-pakowanie-oraz-rozpakowywanie-za-pomoca-file-archivera/

ale tamto co wyzej podalem tez musi dzialac . mi dziala

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...