Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dark Orbit ;]

Zephyr33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy wie ktos może jak zrobić swoj prywatny server w grze przeglądarkowej dark orbit lub jakaś podobną grę ;] bardzo prosze o odp może być tak ze sam sobie bede grał taki one solo server prosze o szybka odp lub jeśli mozecie niech ktos rozkoduje ;]

ESTAVIA.PL

Opublikowano

Muszę Cię zmartwić.Nie ma nigdzie udostępnionego silniku Dark Orbit,a co za tym idzie - nie postawisz prywatnego serwera.Co do podobnych silników to nie spotkałem się z takimi.

Opublikowano

Thx za odp masz + ;] jesli DZIĘKUJE ;] ci w czyms pomoze

ps jesli ktos rozkodowuje lub wie kiedy bedzie udostepniony ;] lub rozkodowany ;] niech napisze ;] pozdrawiam

ESTAVIA.PL

Opublikowano

Tego nie rozkodujesz , a do tego ta gra jest napisana w całości we flashu. Silnik normalnej gyr przegladarkowej da się "przepisać" np ogame , bitefight lub metaldamaga , natomiast tutaj jest to mało realne

Opublikowano

a czy niemożna przerobic jakiejs gry na podobna do dark orbit tez cos podobnego by mnie zadowoliło co prawda jest napisana we flashu ale zrobic podobna gre na ten wzór to nie jest znowu jakis cud ;]

ESTAVIA.PL

Opublikowano

Więc tak.

Jest wiele gier podobnych do darkorbit, główną stroną gdzie możesz poszukać modelu jest

http://www.mmocenter.pl/

Tu masz wiele silników oGame.

Poszukaj któregoś, ja na tej stronie wzorowałem i tworzyłem kilka gier.

Wątpię żebyś znalazł pełne podobieństwo Dark Orbit, no ale to zawsze coś.

Opublikowano

BP to poważana firma, która czerpie z takiej gry jak DO całkiem sporo kasy :) Więc na pewno za darmo nie udostępnią swojego silnika, pewnie podjęli jakieś środki zabezpieczające przed jakimikolwiek próbami "przepisywania" (jak to ktoś napisał) ich silnika. A gdyby się komuś udało to na pewno nie popuszczą i będą starali się odzyskać to pewnie od strony prawnej...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...