Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok mam nastepny problem ;p Otoz bylo wszystko fajnie, poszedlem na repota, przychodze na spota i bot uzywa mi tylko jednego skilla (Pierwszego jakiego ustawie, mimo ze mam ustawione np. 5)Sprawdzalem i uzywa zawsze 1.

Np. mam taka liste:

1. strong

2. devil arrow

3. anti devil

4. inny strong

5. combo

to bot zawsze uzywa pierwszego stronga

jesli mam taka liste:

1. devil arrow

2. strong

3. itd itd itd

to bot uzywa zawsze tylko devila (jesli juz uzyja devila to wali z normal attacku)

W czym to moze byc wina?

Y U NO LEIK MEH?!

TROLOLOLOLLOLOLOLOLOLOL!

Daj +

Opublikowano

Ja mam podobnie, ver 0.8v używa mi tylko 3 skilli jak dodam więcej nie używa. Mam tak od zawsze ^^.

3 skille dlatego ze zdaza sie te 1 odnowic to juz innych nie używa to norma ;) a u Ciebie skoro 1 skill to sciagnij bota 0,8v lepsa jest jak nie masz dg 11 i powinno działac normalnie

Opublikowano

Właśnie że nie :). Po użyciu tych 3 skiilli zanim odnowi sie prierwszy jest jeszcze czas 0.5 sekundy w tym czasie spokojnie by bot zdążył uzyć 4 skill a tego nie robi tylko 3 razy używa normal attack i po tym ponownie leca 3 skille. ^^

Opublikowano

Właśnie że nie :). Po użyciu tych 3 skiilli zanim odnowi sie prierwszy jest jeszcze czas 0.5 sekundy w tym czasie spokojnie by bot zdążył uzyć 4 skill a tego nie robi tylko 3 razy używa normal attack i po tym ponownie leca 3 skille. ^^

A spróbuj botam 1,3 i sam spaczuj media.pk2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...