Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kd A Przedmioty Z Is

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jak można zrobić żeby do przedmiotów kupionych w ItemShop można było wkładać KD??

Bo gdy kupie w ItemShop np: Hwang to nie można do niego KD włożyć jak to zmienić ??

Proszę o szybką pomoc. I jak ktoś ma napisać że się nie da to niech nie pisze wogóle bo wiem że się da.

Tylko nie wiem gdzie to zmienić.

@EDIT!

ODRAZU MÓWIĘ ŻE CHODZI MI O TO JAK NA MOIM WŁASNYM SERWERZE TO ZROBIĆ ;D

cavcav.png

Opublikowano (edytowane)

O dzięki za info nie wiedziałem będe musiał poprawić ;)

No o to że jak kupisz miecz/ zbroję w IS nie da się do niej wkładać KD :))

Edytowane przez WoJjTeK

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano

A masz w item_proto ustawione że można wkladać kd ?

@up o co chodzi ?

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

No dobrze, a sproboj dodac do isa np stal +9 i kupic i sprwadzic.

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

bo z isu nie daje sie kd :) i nie da rady zrobic :) takiej jak z komend i robionych ze stalki da sie ale nie da sie ustawic poprostu tak jest :)

dzieki za minusa :) zara zrekne kto do

Opublikowano

wiesz hmm ja jak testowałem mój skrypt isu, to chyba jak kupiwałem hwanga mogłem normlanie dodawać kd, tylko nie miałem ustawione w item_proto że ten przedmiot może zawierać sloty na kd ;]

Opublikowano

która tabelka w item_proto odpowiada za sloty do kd ?

I jaki masz/miałeś skrypt IS ? Mógłbyś wystawić ?? ;)

@EDIT

DODALEM STAL DLA WOJA DO ITEMSHOP I JĄ KUPIŁEM I ZROBIŁEM Z NIEJ HWANG W GRZE I KD MOZNA WKLADAC... TAK JAKBY COS ZE SKRYPTEM ITEMSHOPU BYLO NIE TAK..

cavcav.png

Opublikowano

Skrypt mam przerobiony pod swoja strne wiec jest to nie mozliwe ;]

W item_proto znajdz swojego id zbroji i znjadz po prawej w kolumnie soket_pct czy jest jakiś numer i ustaw np 3.

Opublikowano

No nie miałem z tym jakiś wiekszych problemów. A teraz nie mam jak sprwadzic poniewaz zaraz wychodzę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...