Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Zalogowaniem

Xervias

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewien problem i nie mogę sobie z nim poradzić a konkretnie przy wpisywaniu pasów tj. loginu i hasła na stronce warrocka i kliknięciu enter lub lugin wyskakuje mi login erro. Wszystko wpisywałem dobrze sprawdzałem po kilka razy, na innych kontach mam ten sam problem, a co jest najciekawsze dzieje mi się tak tylko i wyłącznie na firefoxie na przeglądarkach typu ie, safari, chrome czy opera działa normalnie. Próbowałem też przeinstalować kilka razy firefoxa ale to nic nie pomogło. Jak ktoś jest w tym obcykany to byłbym wdzięczny za pomoc.

@Edit

Dobra inaczej jutro będę kupował 2 doładowania po 20 zł jedno na premium a drugie na m60 mam jeszcze kilka doładowań na których zostało troche kasy także kupię coś jeszcze czyli będę miał 2 kody jeżeli to nie będzie retail famas to oddam je temu kto mi pomoże z problem który opisałem u góry.

Próbowałem już przeinstalowywać ale to nic nie pomogło, a i wykluczam formata ;p

Opublikowano

Bo wiesz niedawno mi działało tylko od pewnego czasu przy uruchamianiu kompa wyskakiwało mi kilka błędów w tym 5 z firefoxa przes pewien czas miałem na to wylane, ale dzisiaj postanowiłem się za to zabrać przeskanowałem kompa usunąłem kilkadziesiąt wirusów ^^ przeinstalowałem parę programów w tym firefoxa i wszystko pięknie działa tylko zalogować się nie mogę ... ale zaświtał mi teraz pewien pomysł zaraz go sprawdzę i dam edita.

@Edit

Spróbowałem z starszą wersją ale nie podziałało ;/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...