Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Jak Odmulić Stronkę Serwera?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ALL :]

Mam taką sprawe...

Jak odpale serwer i wejde na stronkę mojego serwera to zaczyna mulić...

Wejdę np w Ranking Graczy muli i po jakims czasie sie wlacza

Rejestracja muli i po jakims czasie sie wlacza

Jak zrobić aby strona do serwera chodzila płynnie bez mulenia?

Stronke trzeba dać na hosting? np cba.pl?

Chciałbym aby strona serwera była taka jak np : yitian2.pl

Nie zamula nić oraz domena zamiast np : http://5.12.345.67.pl/ to np : http://mordownia.pl/

Za pomoc dam 5 i +

CHADA

Opublikowano

To co chwilę by musiał zapewne restartować, spróbój też uzyć innego programu, webserver, krasnal.

Druga sprawa, możesz mieć jescze jakąś lipną która generuję za dużo za pytań do mysql i dlatego tak może być.

A jeśli chcesz mieć domene to kup sobie hosting w : http://glowanet.pl

i stwórz tam strone, kup domene i podłącz w cpanelu

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

wejdź na 000webhost i tam za 3$ kup sobie ten rozszerzony pakiet wtedy wchodzisz przez putty instalujesz tam hamachi dolaczasz do wszystkich sieci przez ftp wrzucasz strone i bedziesz mial strone hamachi na zew bardzo szybkim hostingu i nie bedziesz musial nic odmulac:)(nie bede pisal poradnika bo tego w interniecie jest bardzo duzo wystarczy poszukac)

29105455.jpg
Opublikowano

No własnie albo po prostu wyłacz nie potrzebne programy rtorrent, gg, flasgety można by wymieniać w nieskończoność zostaw tylko to co potrzebne.

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Sieć i bazę danych, bez tego nie wejdziemy do bazy. :)

Nie mów takich rzeczy bo robisz chłopakowi cieczkę z mózgu. Nie trzeba wpisywać /etc/rc.d/netif restart aby wejść do MySQL, odpala się automatycznie po wpisaniu w odpowiedni plik mysqld_enable="YES".

Jeżeli masz serwer bez zainstalowanego apache na serwerze to musisz mieć XAMPP'a lub inny podobny program to MUSISZ wpisać /etc/rc.d/netif restart wiem o tym z doświadczenia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...