Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zle Dzialajacy Srproxy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wszystko bylo dobrze az w koncu przy wlaczaniu bota zapomnialem wylaczyc gadu gadu, kliknolem start w proxy i wyskoczyl mi blad (Cannot open listen port), ja cwaniaczek czytalem o tym wczesniej i migiem wylaczam gadu. No wiec wlaczam jeszcze raz loader'a, proxy - wpisuje ip servera zszc water i klikam start, wszystko ladnie, pieknie. Zalączam bota, wybieram sro client.exe, start bot, gra sie uruchamia no i ... Zonk, loguje mnie na fire Oo

Sciagnelem nowe proxy, odlinstalowalem gadu i dalej to samo -.- Wie ktos o co biega?

Pozdrawiam.

Opublikowano

@UP pomóż to jeszcze sapy ze jesteś lebioda i nie umiesz nic zrobić to nie moja wina...Chcesz tu pomoc a tu Cytat"zato powinien być ban" za głupotę i spam tez bo nie umiesz czytać czy jak? otwórz oczy później zakładaj temat...

Opublikowano

Pomogłem mu napisałem co ma zrobić itp a on sapsy ma do mnie nie wiem o co kolesiowi chodzi ale cóż są ludzie i parapety..."Jeszcze się taki nie urodził żeby wszystkim dogodził"

Opublikowano

Pomogłem mu napisałem co ma zrobić itp a on sapsy ma do mnie nie wiem o co kolesiowi chodzi ale cóż są ludzie i parapety..."Jeszcze się taki nie urodził żeby wszystkim dogodził"

Parapety? Oo Synu drogi, czyta sie temat a nie bezsensownie spamuje -.-

Topic: Gdy wpisuje jakie kolwiek ip, wyssane z palca to tez loguje mnie na fire Oo Gdy wpisze cos w port i tam nizej to samo ..

Dol: Synu do mamy? Zart ci sie nie udal Oo. Pozatym nie spamuje, tylko domagam sie pomocy.

Wiec powiedz mi jak zmienic te porty?

Opublikowano

Parapety? Oo Synu drogi, czyta sie temat a nie bezsensownie spamuje -.-

Topic: Gdy wpisuje jakie kolwiek ip, wyssane z palca to tez loguje mnie na fire Oo Gdy wpisze cos w port i tam nizej to samo ..

Synu to do mamy mozesz mowic :D (xD)

@UP nie rob spamu zobacz izej jest to samo... zmien porty na dobre to bd działało...

@UP2 to nie zalezy od bota bo to na jedno wychodzi jaka v.Sciagnij nowegop bota (Swiezego) zmien jeszcze raz media.pk2 własnorecznie najlepiej...Wpisz ip water jak nie zadziała zmien porty na -1 Albo +1 i powinno działac jak nie to niewiem oco chodzi