Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zarobic Na 70 Lvlu?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skille M4 i 70lv - LoL? ;D Nie no spox, widać że jesteś uczciwy :P

Ale najlepiej zrób sobie dropka do m2 i drop KU i czytaj! no i często może dropnąć jakis kamyk +4 więc... ;p Wszystko jasne:)

Nie wspominając o np. FMS (m. zazdry) , K.K (m. ciemności) i różnych itemkach z bonami typu branza / naszyjnik / buty +1000/1500/2000 PŻ :P

Może się troszke teraz pochwalę : Mój najlepszy metek w m2 - drop

Był to m. ciemności...

1. KU - no to nie będe ściemniał jak jakieś neosy że aura miecza tylko powiem prosto - był to berserk (na moim serwie około 4kk)

2. OZ - był to "WIR MIECZA" ale niestety sam musiałem go wczytać, więc nie było zarobku (n.m.s. około 3kk)

3. KD - był to także jeden z najbardziej wartościowych KD - KD speeda +4 (n.m.s. około 30kk)

4. Pewnie sie zastanawiacie co mogło mi jeszcze dropnąc... :P No to wam powiem: Ebonitowe kolczyki +20% na nieumarłe... (około 15kk +0 o.O)

No to to by było na tyle z metka - a to z potworów które wypuszczał metek:

1. Smocza zbroja z 15 % abs na sztylety (n.m.s. około 10kk - ale ją zostawiłem dla siebie ^^)

2. Złota branza max pż +1500 (około 25kk)

Więc podliczając wszystko zusamen do kupy wychodzi :

Metek - 52kk

Potworki - 35kk

No i załużmy że wszystko bym sprzedał - około 85kk...

Czysty zysk, więc polecam...

Ale pamiętaj że przy robieniu dropka wybierasz taką postać, która ma mieczyk na 1lv z bonem - jest to postać szczęśliwa...

P.S. To było bez podwójnego dropu, ale jak chcesz mozesz kupić - na pewno nie zaszkodzi :)

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

ja to bym poszedł na metki w red lesie albo w norm lesie lub pobawić się około 2-3 w nocy pójść z 20 razy na króla demonów xD

Nie ma Sygnatury :)

Nie zbieram + ani niczego Nie zalezy mi na tym

Jestem tu tylko po to aby pomóc albo uzyskac pomocy !!!

Opublikowano

Jak powieidział kolega Erlano czyli metki

Ja bym również polecił bossy typu: Umarły Rozpruwacz oraz król demonów

fajnie .. ale jak wejdzie na rippa jak dalej wejście na 75 ? a i troche zlamiłeś bo skille na m ? ja mam tzn miałem 72 i skille m9 po za aurą aura była m7 . Chłopie zrób sobie miesiąc przerwy kupuj ku i je czytaj bo zajebałeś

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zdejmij troszkę % z warna Bardzo Proszę!

Opublikowano

fajnie .. ale jak wejdzie na rippa jak dalej wejście na 75 ? a i troche zlamiłeś bo skille na m ? ja mam tzn miałem 72 i skille m9 po za aurą aura była m7 . Chłopie zrób sobie miesiąc przerwy kupuj ku i je czytaj bo zajebałeś

Co ty gadasz że od 75 kvk wejście, jak szamanką 63 lvl byłem na ripie z kolegą -.-

Mam w dupie to czy dasz +, czy -..

Będę chciał + to i tak dasz -. ;)

Opublikowano

Troche słabe skile jak na 70 lvl.Tylko m4 ? Najpierw zainwestuj w skile a potem idź expić do red lasu.

"Jeżeli uważasz że życie jest złe i trzeba je zmienić, to zastanów sie czy nie warto czasem zmienić siebie."

Opublikowano

Proponuje iść na metki do red lasu, po wydropieniu kilku pierścionków wbijasz do v2, wbijasz interesujący Cie lvl i znowu do lasu. Wbijasz lvl i przy okazji zarabiasz na metkach :)

33071.png

34469.jpg

16911.png

31141tz.gif

Opublikowano

Bronie na 65 lvl, kamienie duchowe, zwoje błogłosławieństwa, KU, KD, rękawice złodzieja i pierścienie doświadczenia.

33071.png

34469.jpg

16911.png

31141tz.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...