Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gunclub - Bug, Nie Używajcie Go!

mati11_30

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie, tak sobie siedziałem na necie i czytałem tematy o GunClub. Tam wypowiadali się goście z EA, po angielsku - wskoczyłem na Tłumacza i tam pisze takie coś:

Odkryliśmy buga na naszym forum Gun Club. [bLA BLA BLA] Ludzie którzy odkryli tego buga i mają wiele BF - utracą swoje konta, ponieważ to jest nie legalne.

Uff... ja na szczęście nie użyłem buga. Nie napisałem tego z zazdrości żeby was wystraszyć, ja tylko was ostrzegam, naprawdę.

JEŚLI POMOGŁEM - DAJ MINUSA!

Opublikowano

Uuuu , kłamiesz ;p . Link bo inaczej nie uwierzę

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Zależy jaki masz lvl, jak niski to masz szczęście, polecam grać ci na starym koncie, bo wiesz wiele ludzi używa tego buga i za kilka tygodni stracisz te konto więc zacznij nabijać na starym.

Opublikowano

według mnie to jedno wielkie kłamstwo.

moim zdaniem odebrali by po prostu itemki kupione za tą kasę albo usunęli bf z konta

ale i tak nie chce mi się w to wierzyć.

wyślij link do tego to pogadamy ^^

Opublikowano

Słuchajcie, jak ja mam dać wam link ja ja siedziałem z 3 godziny nad szukaniem i to nie jest fotomontaż z tym allegro co gościu napisał, wpisz www.allegro.pl a potem szukaj "Battlefield heroes".

Opublikowano

No niestety gunclub zablokowany ! REEDEM NOW (oto chodzi) ! dzisiaj próbowałem koledze zrobić buga tak 2000+ przylagowałem procka do 80 % ^^ neta zmulilo z 4mb na jakies 512 kb i spam myszka ! a tu po chwili nihu*ja nie ma nic jedynie refesh strony, pozdrawiam, no to jednak czekamy na bany !

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...