Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pare Pytanek ;P

migen

Upadtey  

28 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kiedy bedzie wkoncu ten update?

• Nigdy ;s
    • W tym tygodniu
    • Mozliwe ze bedziemy musieli poczekac troche dluzej
    • Mowcie co chcecie, i tak wole pigw?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcialbym zapytac o pare rzeczy, a mianowicie.. mam do wykorzystania 200 zl na WarRock'a, co polecacie kupic?

Mam pelno wirusow na kompie tzn nie wiem jakich i jak duzo bo jakis rootkit pewnie je chroni, da sie to wyczuc, bo komputer jak 1 raz wlaczam to sie musi najpierw rozchodzic z 5 minut bo sie nic nei pokazuje, tak jakby nei bylo RAM. Potem zas, jesli chcem wlaczyc gre tzn wlacze, lecz po paru sec albo minuta-dwie wszystko sie zacina razem z dzwiekiem i juz nic a nic nie mozna zrobic, jedynie co to reset. Czy jest inne wyjscie z tej sytuacji jak format i instalowanie znowu windowsa? czy mozna jakos te wirusy pokonac? ;p

Co z tym zombie modem i hero? w tym tygodniu bedzie ta?

Edit; Prosze o usuniecie jednego z tematow... screen lag sie zrobil i 2 tematy zrobilo...

Opublikowano

wyczyść kmpa cclanerem i jeszcze jakimś dokładniejszym prograłem potem antivirusem najlepiej nod32 lub kasperski powinień komp szybciej chodzić ale jakza dużo nie pomoze to niestety formacik sie kłania

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Chcesz wydawać na WarRock'a 200 złotych, mając kompa na, którym nie możesz pograć w niego dłużej niż 2 minuty bo potem zostaje tylko reset?

Na dodatek wiesz, że masz pełno wirusów?

No gratuluję odwagi...

Nie wykorzystasz na takim kompie w pełni potencjału broni, ehh.. co ja gadam...

Wcale ich nie wykorzystasz!

W twoim przypadku pozostaje tylko format.

Będzie to najprostsze i najszybsze rozwiązanie tego problemu.

Jeśli jednak chcesz się bawić to możesz zrobić logi za pomocą programów OTL i GMER, a potem dać je do sprawdzenia.

Sądzę jednak, że po obejrzeniu ich niezbędne będzie użycie ComboFix'a. Ale nie próbuj sam się za to brać (w sensie za ComboFix'a) bo możesz,

zrąbać system nie znając się na tym. Chociaż, pozostaje pytanie czy można go popsuć bardziej?

Chyba nie : P

A na update możemy jeszcze poczekać. Nie ma co gdybać kiedy on będzie skoro na pierwszy rzut oka widać, że mają z tym spore problemy...

@UP

No to mnie rozśmieszyłeś : D CCleaner i Antivirus na kompie na którym, z pewnością siedzi multum rokitów ukrywających skutecznie wiruski. Pozatym sądzę, że poblokowały one już na tyle system, że nie dasz rady cokolwiek usunąc antivirem.

1373662483-U83583.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...