Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] 2010Yes Wylogowuje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich ;) Gram na priv serverze 2010yes i w tym tkwi problem bo gram na spolszczeniu z którego mnie cały czas wylogowuje ;/ niema bata czy expie to po zebraniu spotu musze sie logować i dokanczas to samo z metkami , tak strasznie mnie loguje na metkach ze nie da rady ubic ;/

Spolszczenie normalnie loguje.

Chinskie Spolszczenie niechce mnie zalogowac pisze 20,19,18,17... i tak do zera i nic

Chinskiego clienta niemam bo po pierwsze nie moge sciagnąc (a jak kiedyś mi się udało go ściągnąć to jakiś błąd "can not open BOX file" czy coś w tym stylu ;/)

Jakby ktoś miał chinskiego clienta to mógł by go upnac na przeklej.pl lub cos w tym stylu byłbym tak strasznie wdzięczny ;)

Beda + i 5 ;)

podpiswdupiesd.gif

Jesli chcesz sciagnac mi bana to nacisnij TU !

Opublikowano

Witam wszystkich ;) Gram na priv serverze 2010yes i w tym tkwi problem bo gram na spolszczeniu z którego mnie cały czas wylogowuje ;/ niema bata czy expie to po zebraniu spotu musze sie logować i dokanczas to samo z metkami , tak strasznie mnie loguje na metkach ze nie da rady ubic ;/

Spolszczenie normalnie loguje.

Chinskie Spolszczenie niechce mnie zalogowac pisze 20,19,18,17... i tak do zera i nic

Chinskiego clienta niemam bo po pierwsze nie moge sciagnąc (a jak kiedyś mi się udało go ściągnąć to jakiś błąd "can not open BOX file" czy coś w tym stylu ;/)

Jakby ktoś miał chinskiego clienta to mógł by go upnac na przeklej.pl lub cos w tym stylu byłbym tak strasznie wdzięczny ;)

Beda + i 5 ;)

@refresh mógłby ktos pomoc czy olewacie sprawę ?

podpiswdupiesd.gif

Jesli chcesz sciagnac mi bana to nacisnij TU !

Opublikowano

Serwer jest za slaby i sa lagi na Yt2game to samo jest:) na za słaba maszynę serwa wrzucili:) pewnie to naprawia jak maja pieniądze na to:) wiec to nie nieuniknione ze będzie kickac:)

Pomogłem? Daj + :)

Ściągnijcie mi te 10% xD

Opublikowano

Lagi, lagi, lagi...

Tyle.

Zamykam

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...