Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ooo Takie Sobie Kawały ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stoją i rozmawiają dwie galerianki, kiedy obok przechodzi młoda kobieta. Jedna z galerianek zaczepia:

- Teee, laska, skąd masz takie fajne kozaczki?

Dziewczyna speszona odpowiada:

- Ee... tata mi kupił...

I przyśpiesza kroku. Galerianki patrzą po sobie, wreszcie odzywa się druga:

- Wiesz Aśka, wiem, że nie jesteśmy święte, ale żeby tak własnemu ojcu, to już przesada!

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rząd ma pomysł na rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia. Proponuje,

żeby głodni zjedli bezrobotnych.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jak przeżyć katastrofę lotniczą?

- Wleźć do czarnej skrzynki.

Corka opowiada o swoim nowym narzeczonym:

-Mowie ci, mamus, on jest fantastyczny! Uczciwy, solidny, bez nalogow, ma dobrze platna prace, supersamochod, wille.

-Ciesze sie, kochanie, ze tak dobrze trafilas! A wiesz cos o jego rodzinie?

-Tak! Wyobraz sobie, ze poznalam juz jego zone. Jaka ona mila! A jego dzieci to poprostu aniolki!

Na pierwszej randce chłopak mówi do swojej dziewczyny:

-Wiem że masz na imie Basia ale czy mogę mówić do Ciebie "Ewo"? Widzisz jesteś moją pierwszą dziewczyną...

-Jasne! A czy ja mogę do Ciebie mówić "Peugeot"?

-Dlaczego właśnie tak?

-Bo jesteś moim 307 facetem...

Rozmawia dwóch cwaniaczków z Targówka, pochylonych smętnie nad niedopitym kufelkiem piwa:

- Wiesz stary, że twoja dziewczyna jest tak samo dobra w łóżku jak moja?

- Wiadomo, dobra, stara szkoła. Obie tego samego uczyłem równocześnie.

II wojna światowa. Marszałek Żukow wychodzi z gabinetu Stalina zdenerwowany, na korytarzu zaklął i mruknął "A to skurwysyn wąsaty!". Ale przed drzwiami stał oficer ochrany i zareagował natychmiast pytając:

- Co powiedzieliście towarzyszu? Żukow na to, że nic.

- No to wrócimy do gabinetu tow. Stalina i wyjaśnimy sprawę - powiedział oficer. Wrócili więc i oficer melduje:

- Towarzyszu Stalin, ja będąc na służbie usłyszałem jak marszałek Żukow powiedział "A to skurwysyn wąsaty!".

Stalin popatrzył na Żukowa i zapytał:

- Kogo mieliście na myśli towarzyszu?

Żukow natychmiast odpowiedział:

- Jak to kogo, Hitlera!

Wtedy Stalin popatrzył przeciągle na oficera ochrany i zapytał: - A wy towarzyszu, kogo mieliście na myśli?

Stoją i rozmawiają dwie galerianki, kiedy obok przechodzi młoda kobieta. Jedna z galerianek zaczepia:

- Teee, laska, skąd masz takie fajne kozaczki?

Dziewczyna speszona odpowiada:

- Ee... tata mi kupił...

I przyśpiesza kroku. Galerianki patrzą po sobie, wreszcie odzywa się druga:

- Wiesz Aśka, wiem, że nie jesteśmy święte, ale żeby tak własnemu ojcu, to już przesada!

Rząd ma pomysł na rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia. Proponuje,

żeby głodni zjedli bezrobotnych.

Jak przeżyć katastrofę lotniczą?

- Wleźć do czarnej skrzynki.

Corka opowiada o swoim nowym narzeczonym:

-Mowie ci, mamus, on jest fantastyczny! Uczciwy, solidny, bez nalogow, ma dobrze platna prace, supersamochod, wille.

-Ciesze sie, kochanie, ze tak dobrze trafilas! A wiesz cos o jego rodzinie?

-Tak! Wyobraz sobie, ze poznalam juz jego zone. Jaka ona mila! A jego dzieci to poprostu aniolki!

-Wiem że masz na imie Basia ale czy mogę mówić do Ciebie "Ewo"? Widzisz jesteś moją pierwszą dziewczyną...

-Dlaczego właśnie tak?

Rozmawia dwóch cwaniaczków z Targówka, pochylonych smętnie nad niedopitym kufelkiem piwa:

- Wiesz stary, że twoja dziewczyna jest tak samo dobra w łóżku jak moja?

- Wiadomo, dobra, stara szkoła. Obie tego samego uczyłem równocześnie.

II wojna światowa. Marszałek Żukow wychodzi z gabinetu Stalina zdenerwowany, na korytarzu zaklął i mruknął "A to skurwysyn wąsaty!". Ale przed drzwiami stał oficer ochrany i zareagował natychmiast pytając:

- Co powiedzieliście towarzyszu? Żukow na to, że nic.

- No to wrócimy do gabinetu tow. Stalina i wyjaśnimy sprawę - powiedział oficer. Wrócili więc i oficer melduje:

- Towarzyszu Stalin, ja będąc na służbie usłyszałem jak marszałek Żukow powiedział "A to skurwysyn wąsaty!".

Stalin popatrzył na Żukowa i zapytał:

- Kogo mieliście na myśli towarzyszu?

Żukow natychmiast odpowiedział:

- Jak to kogo, Hitlera!

Wtedy Stalin popatrzył przeciągle na oficera ochrany i zapytał: - A wy towarzyszu, kogo mieliście na myśli?

Kubuś Puchatek żali się Krzysiowi po przejrzeniu swojej teczki:

- Że Prosiaczek na mnie donosił, jestem w stanie zrozumień, bo to w końcu świnia. Że Kłapouchy też, przecież to osioł. Ale żeby Miodek?!

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

-Dlaczego właśnie tak?

Nie wiem czemu, ale mi się podoba najbardziej, może dlatego, że resztę znałem...

* * *

Zbieram +