Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzień Sądu :D

LEE22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc jutro nadejdzie ten niezbyt oczekiwany przez wielu graczy dzień 10.10.10 <jaka data> w którym wszystko będzie jasne czy EM będzie płatny czy może dzięki jakiemuś cudowi nie - albo może w najlepszym wypadku jakieś nowe opcje będą jedynie odpłatne ;] no nic pozostaje czekać i się zastanawiać ;/

Proszę się wypowiadać jak sądzicie czy na pewno takie 1000% będzie od jutra płatne bocenie itp. Może jakieś sugestie w związku z wprowadzeniem odpłatnego użytkowania ?

I play on s23 and s15 pozdro dla ludzi grających na Kronosie i Eteorze!!

Opublikowano

Sczerze to ja mogę zapłacić za tego em ..

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zdejmij troszkę % z warna Bardzo Proszę!

Opublikowano

Ja bym chętnie kupił tego EM2 jakby miał wiecej opcji typu samo expi to juz jest ale samo daje w silne itp...Samo ulepsza eq ....Samo zmienia mapki jak wyexpi np 20 lvl w m1 leci do m2 na zaprysiezone; ) Itd..;]

Opublikowano

Jak tam działa EM dzisiaj ?? Bo nie mam możliwości narazie włączyć ;/

I play on s23 and s15 pozdro dla ludzi grających na Kronosie i Eteorze!!

Opublikowano

@LEE22 mi na razie działa ; ]

@TOP zobaczymy co będzie potem albo jutro ^^ czekamy najlepiej niech się Andrzej wypowie

Opublikowano

Mi wyskakuje pasek ladowania,laduje w nieskonczonosc ..

edit

jak ktos ma tak jak ja wystarczy minute poczekac i zamknac ladowanie,i wyskoczy okno logowania,dziala puki co ;d

"W dzisiejszych czasach mamy nowych graczy metin'a.

Nie wiedza co to Oldschool, oni nie widzieli metina jaki był na początku.

Przyszli grać w niego w czasach DMG Hacka, EasyMetin, epików z epvp itd.

Nie doceniają serwerów Hard. " - Pewien user.

Pow3r / robo12 | Konto nieaktywne.

Opublikowano

AA o 10:10 10.10.10 komputer mi pierdolnął.....

@Topic

Nie ma co spekulowac co do ceny em2 bo i tak to od was nie zależy.

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

Dzień sądu xD Rozwaliłeś mnie :D Co o EM. Jeśli będzie płatny to zależy od ceny i czy to będzie trzeba wykupywać na tydzień/miesiąc/rok czy stale. Jeśli stale to może kiedyś zakupie ;D

A za 'dzień sądu' masz + :P

Opublikowano

mi dziala swietnie ^^ mam nadzieje ze nie bedzie platny a jesli bedzie to moze nie bedzie drogo ;) to zawsze na jakis czas mozna kupic :D

@Tharwynn

jezeli dalej Ci to wyskakuje to przeinstaluj metka ;) ja tak tez kiedys mialem reinstal i smiga :D

Opublikowano

a ja tak szczerze bym chciał żeby był płatny wkońcu na bo sobie nocą poexpie bo tak to na każdym ch jakis Bot z Em lata i ksuje :P

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

podobno ma byc do 15 ale tak ciagna to i ciagna watpie ze bedzie platny

Nie zależy mi na żadnych + lub - czy tam 5 wiec dawaj co chcesz nie interesuje mnie to

Opublikowano

Działa za darmoche i bd dzialal za darmoche ;d - po co by mieli sprzedawac nieskonczonego bota ?

PRZEMOC nie jest OZNAKĄ SIŁY ale SŁABOŚCI - Bł.Ks.Popiełuszko

Wiesz co :-) : Nie obchodzi mnie to czy dasz -/+ - to jest beznadziejna zabawa wasza ... lepiej wejdz na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka ;]

kisloo.jpg

Za co Kurwa ten WARN ?!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...