Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przepisuję Koreańskie Znaczki !

Keyshawn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, niektórzy mają problem z przepisywaniem koreańskich znaczków.

Ten temat powstał po to aby wam pomóc w rejestracji.

Jak wkleić swój kod?

Kliknij prawym na swój kod, po czym wybierz 'Kopiuj adres URL obrazka' ( Coś takiego )

Potem wklej tutaj

A ja Ci go przepiszę .

33ngryq.png

Tak, pewnie wydaje się to wam śmieszne, i zaczniecie mi tutaj protestować, że to nie moja realna fotka, lecz tu się z wami nie zgodzę, to jestem ja przed wyjazdem do Polski .

Opublikowano

템랫돚

Zlookaj ten. Jak nie działa to jeszcze poprawie bo wypatrzyłem jednego błęda. Ale zlookajmy .

33ngryq.png

Tak, pewnie wydaje się to wam śmieszne, i zaczniecie mi tutaj protestować, że to nie moja realna fotka, lecz tu się z wami nie zgodzę, to jestem ja przed wyjazdem do Polski .

Opublikowano

돚척틈

33ngryq.png

Opublikowano

Mam prośbę to jest temat do Przepisywania znaczków, nie piszcie nic więcej! żadne dzięki itd. 1 osoba daje KOD 2 pod tym daje odpowiedz i tyle...

każdy kto napisze Dzięki lub coś innego niż kod albo przepisany kod RAPORT!!!!!!!!

fs.png

Opublikowano

Kasperos:

햠셕늩

Marihuana:

굣돚틈

33ngryq.png

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

@niemamnikcuXD

푼잎잨

(Zbieram Plusiki)

18706.png

18590.png Również korea ;)

32266.png

15808.jpg Kto mi daje Minusy to ma kiepski dzień.

5407.jpg P.S: Zbieram Plusiki ;)

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

컹굢산

15 postów :)

30 postów :)

50 postów :)

100 postów :(

Nie zależy mi na waszych + czy - . Jeśli ci się podobała moja wypowiedź , sam mnie oceń ..

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...