Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Trick][Bug]Ulepszanie Gdziekolwiek Jesteś!

neono

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym przedstawić sposób, który większość osób zna z privów. Chodzi mi dokładniej o ulepszanie itemków, gdziekolwiek jesteś! Sposób w 100% działa na Metin2 PL.

Więc tak. Potrzebujemy jedynie KamerModa. Możemy go ściągnąć z linku:

http://metin2mod.tk/ - zakładka Metin2Mod PL

Lub z tematu andrzeja (to jest nakładka na metka, która zawiera kamer moda, patcha który umożliwia granie na modzie z em2 i jeden z najnowszych em2, nie kicka ani nic podobnego:

http://www.mpcforum.pl/topic/219067-dl-spolszczony-easymetin2-0121760-z-dwoma-witaminkami-zapraszam/- Metin2 Update 1.0

Gdy mamy już metka z działającym kamer-modem ustawiamy sie gdziekolwiek, wkładam nasz item do ulepszania na 1 miejscu w lewym górnym rogu, przygotowujemy ulepszacze. Gdy już wszystko gotowe naciskamy F5 i wpisujemy "refine 0 0" (oczywiście bez ") i nasz item zostaje ulepszony.

Sposób działa jedynie gdy item jest w lewym górnym roku w I części plecaka i mamy ulepszacze potrzebne do ulepszania. Nie działa na KD.

Kolego @Down, wiem że to tam jest ale nie każdy tam zagląda, niektórzy mają zainstalowanego kamer-moda a nie wiedzą jak sie nim obsługiwać, jak włączyć dane opcje, ten Mini-Poradnik jest dla nich.

Opublikowano

ja ci + nie dedam :>

myslisz ze odkryles ameryke?

tutaj wszyscy o tym wiedza

a ty sie wczoraj kapnoles i teraz temat piszesz?

bez urazy ale masz wielkiego -

Jeżeli uważasz że Ylayron to dziecko które zatrzymało się umysłowo w wieku 5 lat wklej to na swoją sygnaturę.

Opublikowano

Czy tylko wy jesteście na tym forum? Ponad połowa forum to dzieci które wchodzą tylko po to żeby zobaczyć czy jest nowy em2 i go ściągną i dalej bocić. Połowa z nich nie wiem nic o metku poza boceniem i wbijaniu lvla. Więc prosze, jeżeli ty wiesz o tym, nie dawaj minusa, jest masa ludzi która o tym nie wie i chcą skorzystać!

Opublikowano

Masz + za prace

Ja to znałem już dawno i nie widziałem żeby był TuT wiec tylko nooby dają minusy mu

Chociaż coś zrobił a wy co siedzicie z du** na krześle i czekacie tylko na TuT'y

@edit

jak widać oglądają temat

Użytkownicy przeglądający ten temat: 27

19 użytkowników, 7 gości, 1 anonimowych

za wysoka sygnatura

Opublikowano

a kd sie ulepsza 1 miejsce bron lub cos 2 miejsce kd i wciskasz f5 piszesz stone i juz moze wejdzie moze nie a to jest jak kowal ameryki nieodkrylem ale dla noobkow bd wiec jak co daj + ;dddd

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...