Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battlefield Heroes

Avadone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym wam dziś przedstawić najlepszy sposób do zarabiania BattleFunds w grze BattleField Heroes.

No to do dzieła.

Co nam będzie potrzebne?

2 konta (najlepiej założyć na gunclub) i program Tasker

Po 1- Musimy pobrać program który nazywa się TASKER.

Po 2- Gdy włączymy program klikamy w Remind Me Later, później klikamy na Nie.

Po 3- Musimy wejść na jedno konto (najlepiej noob Acc- chyba nie muszę pisać co to jest) Następnie w programie Tasker wciskamy niebieskie kółko (opcja naśladowania ruchów myszy itp.)

Po 4- Otwieramy dużo kart, tak jak napisał Blessed w swoim poradniku. Dla leniuchów link

http://www.mpcforum.pl/topic/215435-battlefield-heroes/

Po 5- Gdy już włączyliśmy te niebieskie kółko (Start Recording) i ustawimy strony tak jak w linku (Reedem Now) Klikamy właśnie na to, Reedem Now. Po tej akcji klikamy na czerwony kwadracik (zatrzymuje naśladowanie)

Po 6- Wbijamy na główne konto gdzie chcemy mieć dużo BattleFunds ustawiamy strony tak jak wcześniej, ustawiamy w programie As Fast As Possible. Jest to opcja bardzo szybkiego naśladowania, nawet 10x szybciej klika niż my normalnie. Gdy już ustawimy tą opcje klikamy na zielony trójkąt i czekamy aż Tasker wyklika nasze BattleFundsy.

Poradnik By AvaDone.

97871587.png

ZBIERAM MINUSY

Opublikowano

@Up

Jeżeli myślisz, że Ci zrobię BattleFundsy to się mylisz. Nie robię czegoś co ktoś sam może zrobić bez problemu.

97871587.png

ZBIERAM MINUSY

Opublikowano

Mam pytanie: w taskerze gdy nacisnę ten niebieski przycisk, to nic nie mogę zrobić oprócz klikania, włączając w to naciśnięcie Czerownego przycisku. Więc jak mam zatrzymać to skoro nie da się nic nacisnąć??

Opublikowano

@Up

Wchodzisz w Tasker, naciskasz niebieskie kółko, klikasz na noob acc w te Reedem Now, wchodzisz w program i go zatrzymujesz czerwonym kwadratem. Potem jak wchodzisz na normalne konto klikasz na zielony trójkąt i on to powtarza, ale 10x szybciej.

Cała filozofia.

97871587.png

ZBIERAM MINUSY

Opublikowano

Zrób video poradnik (będzie to proste i bardziej "jasne" ) i jaki masz system bo mi tasker nie odpala ;/

@edit

Zrób instrukcje na nowej wersji bo ona mi działa na 7 ;p

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

ja tam wogole nie moge tego zrobic bo jak na gun clubie sie loguje na nowe konto to zawsze (robilem juz 2) : Please consult the Electronic Arts Terms of Service and Privacy Policy for more information. I tak zawsze. Co robic?

21278_23_12_11_6_30_19.png

Opublikowano

Potwierdz Meila ;p , i po sprawie

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

A zrób filmik ale na najnowszym taskerze , prosił bym ;p . Ta starsza wersja działa tylko na XP.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

ja mam 7 ultimited , a ty.? i ten tasker nie ma takich samych opcji ma inne

1390144171-U592769.png

Opublikowano

żal ja mam 32 bity . Ale to większej różnicy nie gra..

1390144171-U592769.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...