Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Warto wracac do gry zaczynajac od 0 teraz? Jaki char atm sie najlepiej sprawuje?

Najlepiej, jakby wypowiedzial sie ktos, kto gra dluzej niz miesiac

Czy nadal jest tylu hackerow? Pamietam ze swego czasu co chwila ktos robil tematy na forum o scammach

W ogole to po przeprowadzce poki co nie mam zbyt dobrego neta (w sumie to mam chujowego neta, z limitem) i kiedys jak wbilem do gry to mialem 500-600ms, jak jest teraz z lagami? (fajnie byloby jakby wypowiedzial sie ktos z predkoscia neta <5mb)

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Mhm.. dzieki

Poki co na hellion ms 50-160, mam nadzieje iz to sie nie zmieni az tak bardzo (moj rekord to 2kk ms :rolleyes: )

Summonerem gralem dosc dlugo kiedys, teraz huntera zrobilem bo summoner jak gralem to byl hejtowany przez kazdego

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Mhm.. dzieki

Poki co na hellion ms 50-160, mam nadzieje iz to sie nie zmieni az tak bardzo (moj rekord to 2kk ms :rolleyes: )

Summonerem gralem dosc dlugo kiedys, teraz huntera zrobilem bo summoner jak gralem to byl hejtowany przez kazdego

Każda klasa ma swoje wady i zalety, nie ma najlepszej klasy, gdyż zniszczyłoby to grę. Graj tym kim dobrze się czujesz, to że ludzie hejtują to olej, ogarnięty summek dużo potrafi :).

Jak najbardziej zachęcam do grania od 1 lvla, teraz gra naprawdę wiele ludzi, a bez haxów gra się znacznie przyjemniej. Jeśli potrzebujesz pomocy na starcie z lvlem, mogę Ci pomóc :). Napisz do mnie wiadomość prywatną a ułatwię Ci start :D

Opublikowano

@up

Dzieki, ale gre ogarniam, poza tym gralem na OBT 2moons jeszcze na acclaim

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Warto grać, bo za dużo hackerów nie ma, najlepszy zawsze będzie summoner do gry, lagów prawie nie ma.

Warto grac, nie ma hackerow (jak narazie), to juz twoj wybor dla mnie najlepszy mag, lagi sa duze (zalezy od pory dnia i miejsca w ktorym gramy) na serverze siz.

Moja predkosc neta 4mb

Opublikowano

ja teoretycznie mam 3mb, ale z ,jakze zajebisty, limitem

Przewaznie 160-400ms wiec nie jest zle, bardziej obawiam sie tego, jak byloby w dungu na 34, dungu w crespo i tym na 90 (swego czasu PO wejsciu do dunga na 34 mialem >10k ms i ogolnie ping skakal np. po teleportacji/zniszczeniu bramy, ale w crespo mialem tak tylko przy wejsciu, dalej niet)

lagi sa duze (zalezy od pory dnia i miejsca w ktorym gramy) na serverze siz

Bo siz nie stoi w EU, afaik

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Warto grac, nie ma hackerow

Ja już mam haxy, więc pewnie kwestia kilku tygodni zanim wszyscy będą mieć i zaczną pojawiać się botki :). Odradzam wszystkim kupowanie itemów teraz, po obecnych cenach bo niedługo będą taniej [za sprawą haxów].

edit: czego moje ostrzeżenie nie zostało usunięte? Bo udowodniłem moderatorom forum, że nie złamałem regulaminu ? :) Ach te dzieciaczki tutaj widzę nie potrafią przyznać się do błędu :)

Opublikowano

Ja już mam haxy, więc pewnie kwestia kilku tygodni zanim wszyscy będą mieć i zaczną pojawiać się botki :). Odradzam wszystkim kupowanie itemów teraz, po obecnych cenach bo niedługo będą taniej [za sprawą haxów].

edit: czego moje ostrzeżenie nie zostało usunięte? Bo udowodniłem moderatorom forum, że nie złamałem regulaminu ? :) Ach te dzieciaczki tutaj widzę nie potrafią przyznać się do błędu :)

Nie masz haxow, masz bota to co innego. btw jest on na forum http://www.mpcforum.pl/topic/183603-kab-bot-2moons-global-dekaron-bot/

Opublikowano

@Up

Nie mam...?

Ok oto link do filmiku razem z widokiem z tego forum :). Przepraszam za jakość, ale robiłem filmik na starym pc, na nowego lapka dekaron dopiero się kopiuje ;)

Oczywiście virustotal również dodam aby nikt się nie bał :)

http://www.speedyshare.com/files/24690410/niemamhax.avi <- link do filmiku

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=caa3ff3d3533e340ef59726548aa24dcac1510a99c7680bc68bed0016117e5e4-1287067509 <- oto virustotal ;)