Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alteriwnet Hax V1.0

BraciaMrok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

38958566.jpg

How to Use:

Run the hack first then the game.

.NET Framework 4 needed to run the application.

For XP users if you have installed .NET framework 4 and its not working for some peoples then try to install also the older versions of .NET Framework then your problem will be solved.Tested by myself.

PL

Jak uruchomić ?

Uruchom hack przed grą.

Włącz grę.

Gaj !

By hack zadziałał potrzebny jest .NET Framework 4

Skan

VirusTotal - Free Online Virus, Malware and URL Scanner

alterIWnet Hax 1.0.rar

Opublikowano

Wszystko pięknie działa, ale mam pytanko, da się jakoś wyłączyć wh (wole grać bez) i czy jest w tym hacku aim bot? I co to jest Aim Assist?

18706.png
Opublikowano

Dzięki za odpowiedź.

Czyli wnioskuje, że na dzień dzisiejszy nie ma działającego hacka z aim botem, działającego na alteriwnecie(?). Przynajmniej żaden z znalezionych na forum, u mnie nie działał (90% wywalało do windows).

18706.png
Opublikowano

włacz hack przed grą

włącz grę gaj xD popraf to

a mi cos niedziała włąnczam hack włanczam cod i zosteja okienko waitnig for altwriwnet

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Opublikowano

włacz hack przed grą

włącz grę gaj xDpopraf to

a mi cos niedziała włąnczam hack włanczam cod i zosteja okienko waitnig for altwriwnet

Co mam poprawić? Błąd ortograficzny ? Popraw pisze się przez "W".

Opublikowano

Nie wiem czemu tobie nie chodzi mi wszystko ładnie działało. A stosowałeś się do instrukcji? Może włączałeś hax i steamową wersję coda ? Na niej to nie działa.

Opublikowano

A jaką powinienem wersje coda włączyć? I jak to zrobić?

Powinieneś włączyć alterIWnet (crackowaną wersję coda mw2 mp) przez skrót lub iw4mp.exe (lub iw4mp.dat)

Opublikowano

wytlumacz jak bo mam ten sam problem

Nie chcę robić spamu, ale muszę... Ten hax jest jedynie do alterIWnet. Na oryginalnym CoD MW2 nie pójdzie.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

mam windowsa 7 i mi hack nie działa. Ściągnalem ten NET F4.0 odpalam hacka , gre laduje mi sie na serv i nagle brak odpowiedzi CO ZROBIC ?! Licze na pomoc ; ( ; ]

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...