Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dopalacze Powrócą?

Oziii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie jest wasze zdanie na temat dopalaczy?

Powrócą one do sprzedaży czy też nie?

Na ich stronie cytuje:

,,Ś.P. Dopalacze.com

W związku ze spektakularną akcją Funkcjonariuszy oraz Urzędników w Polsce, sieć Dopalacze.com ogłasza zakończenie swojej działalności.

Wszystkie zamówienia internetowe złożone od dnia 1.10.2010, zostaną anulowane, a dokonane przelewy internetowe w najbliższym czasie zwrócone.

Szanowni Klienci,

pragniemy serdecznie podziękować za owocną współpracę, której mieliśmy zaszczyt doświadczyć przez cały okres działania sieci Dopalacze.com.

W kraju, w którym przyszło Państwu żyć, takie wartości jak wolność gospodarcza czy swoboda handlu przestały istnieć, co mieliśmy okazję zauważyć w ciągu ostatnich dni. Jesteśmy przekonani, że to dopiero czubek wielkiej góry lodowej. Sytuacji, w której na podstawie pomówień i braku jakichkolwiek dowodów, legalnie działająca firma musi ogłosić zamknięcie. Mamy nadzieję, że cała ta farsa będzie dla wszystkich Państwa przestrogą, że Rząd RP jest zdolny do wszystkiego w imię podwyższenia swojego poparcia wśród społeczeństwa, odwracając jednocześnie uwagę od prawdziwych problemów.

Z wyrazami Szacunku Zespół Dopalacze.com

P.S. Do zobaczenia;) "

33876.png

Uważasz, że pomogłem i chcesz mi się jakoś odwdzięczyć

Wystarczy, że dasz +

Opublikowano

Dopalacze to najgorsze gówno na świecie ... tak samo jak prochy itp.

Nigdy nie brałem i nie zamierzam.

A co do firmy - dla mnie oni są po prostu genialni.

Wystarczy dobry pomysł ... zrobili z niczego biznes, zgarnęli grubą kasę.

Teraz się "wycofują" a za parę tygodni wrócą po inną nazwą :)

Teraz to jest żyła złota.

Opublikowano

Zostaly zabronione i raczej nie zostana zllegalizzowane, szkoda bo pansto na tym traci, a gdyby(nie daj boze) zabronili alkoholu i tytonu, to polska bylaby biedniejsza od Etiopii : )

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

@UP

Zgadzam się z Tobą. Polska głównie zarabia na używkach + paliwo.

I tak prawdę mówiąc ... alkohol i tytoń w takim razie też powinni zabronić (udowodnione że szkodzi).

Opublikowano
Jesteśmy przekonani, że to dopiero czubek wielkiej góry lodowej.

Rzekłbym, że nawet wierzchołek drzewa. Rotfl.

Rząd polski pokazał jedynie, że jest w stanie zniszczyć KAŻDEGO legalnie działającego biznesmena. Ponadto poddają pod głosowania durną ustawę, dzięki której sanepid może zamknąć nawet sprzedawce czekolady i siana.

Żyjemy w chorym kraju. Zamiast zmieniać prawo i się jego trzymać, dochodzi do sytuacji w której to podejrzany musi udowadniać, że nie jest winny.

Panu Bratko [właściciel SmartSzopów] życzę wygranej z tym durnym systemem.

BTW, to kolejna zasłona dymna i działanie pod publiczkę. Pozdro dla rządu Tuska.

They see me trollin'

They hatin'

Opublikowano

To tak Dopalacze wrócą i to było pewne nawet przed zamykaniem tych smartshopów . Oni zbijają na tym ogrąmną kase i nie wieże żeby tak łatwo zrezygnowali bo tak jak to Siara Siarzewski (Kilerów 2) powiedział "Wąski widzisz obciołeś kurze złote jaja" czyli niemożliwością jest aby zaprzestali tego "legalnego" interesu. Tyle odemnie.

DAJ - JEŻELI MOJA WYPOWIEDZ JEST TEGO WARTA

1047530697.png

ANI TU! A JUŻ W SZCZEGÓLNOŚCI TU
Opublikowano

Powrócą na pewno ;] , taki szmal na nim zbijają i odrazu zwijają interes ? tak jak up to żyła Złota!

Opublikowano

Ostatnio z ciekawości (nie biore i nie zamierzam) sprawdziłem skład pewnego dopalacza. Okazało się,że są w nim składniki zawarte w trutce na szczóry i (Uwaga!) w Budaprenie!

Opublikowano

Tak samo jak arszenik i inne środki np. owadobójcze -.-

W tym jest WSZYSTKO co tróje ...

Gorsze niż jak byś się najebał jakimiś prochami.

Opublikowano

Jebać to ścierwo ! Już lepsza feta niż ten shit...

Przez dopalacze kilku moich znajomych na intensywnej...

Dlatego nigdy tego nie tykałem.

Wole zwykłą holenderkę...

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Opublikowano

Plotki z TV. TV jest po to, żeby wyłapywać. Tak samo był hałas, że zmarł 32 latek. Sekcja wykazała, że miał chore serce i to nie od dopalaczy. Proste.

BTW, w nowym odcinku MPC Express będzie też o dopalaczach ; DDD.

They see me trollin'

They hatin'

Opublikowano

Dopalacze niezłe ale na dłuższą metę to ścierwo i ryje banie :/.

Czysta trawa lepsza...Jeżeli macie palić to polecam wam palić marihuanę bo nie szkodzi tak jak dopalacze.

@2x Down

Mam nadzieję że wszyscy wolą trawę.

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

A najlepsze jest to,że "Król Dopalaczy" mówi,że to nie jego wina, nie czuje się odpowiedzialny za śmierc młodych ludzi, bo dopalacze są do kolekcjonowania, a nie do zarzywania. Myślałem,że padne. To tak, jakby ktoś chodował maryśkę w doniczkach.

Opublikowano

@Donikonik że tak powiem "Nie ucz ojca dzieci robić" hehe. Przecież każdy normalny wie że trawka lepsza i może i uzależnia ale tak jak "powiedziałeś" "nie ryje tak bani" czy jakos tak :D I apropo szkodliwości 7-listki to mój kolega wyleczył astme właśnie tym zabronionym w polsce narkotykiem

DAJ - JEŻELI MOJA WYPOWIEDZ JEST TEGO WARTA

1047530697.png

ANI TU! A JUŻ W SZCZEGÓLNOŚCI TU
Opublikowano

@up

Słyszałem,że w Liberii Marihuana jest lekarstwem na gorączkę i właśnie astmę. Jednak w to nie wierzyłem.

Wiecie... W Liberii % poronien wynosi 141,2 %.

Tak, 141,2 a nie 14,12 %. Na 100 porodów rodzi się 141 dzieci i każde umiera. :( Smutne.

Opublikowano

Jasnym i logicznym rozwiązaniem byłaby legalizacja zielonego, a następnie kolejne narkotyki co zabiło by dopalacze i mafie [no bo czym mają handlować?]. Nikt Cie nie zmusza do brania. Trza myśleć. Jak brał i wylądował w szpitalu to znaczy, że jest idiotą. I przypominam, że to nie był przypadek śmiertelny. Ten 32 latek umarł na serce.

They see me trollin'

They hatin'

Opublikowano

Dopalacze chujowe - tak wg na opakowaniu styłu pisze żeby tego nie brać/spożywać to jest tylko do szpanu ;P zrobiłem z kumplem doświaczenie kupiliśmy ten sam szit z tego gówna i 1 Czuł się zajebiście itp a drugi spiący halucynacje nie wiadomo co oni tak dodawają ;x..

Opublikowano

Dopy chemia chemia i jeszcze raz chemia. Wyjebać to w pizdu, bardziej uzależnia niż marihuana. Nigdy tego shita bym nie wziął, aczkolwiek znam kilku tzn. "kolekcjonerów". Składniki sprowadzane z Chin i Tajlandii... Pozwolę sobie przytoczyć pewien tekst:

"Dawid Bratko (ur. 1987 w Łodzi) polski przedsiębiorca branży kolekcjonerskiej, określany przez media: "królem dopalaczy" - za Wikipedia.pl. Zapytany przed dziennikarza "Angory", czy zażywa dopalacze powiedział: A widział pan dilera, który bierze narkotyki?. W rozmowie z TVN powiedział, że jego towar biorą debile". So? Chłopak dorobił się kokosów, trzech willi z czego jedna nad Morzem Śródziemnym, dwóch Porsche.

Opublikowano
"Dawid Bratko (ur. 1987 w Łodzi) polski przedsiębiorca branży kolekcjonerskiej, określany przez media: "królem dopalaczy" - za Wikipedia.pl. Zapytany przed dziennikarza "Angory", czy zażywa dopalacze powiedział: A widział pan dilera, który bierze narkotyki?. W rozmowie z TVN powiedział, że jego towar biorą debile". So? Chłopak dorobił się kokosów, trzech willi z czego jedna nad Morzem Śródziemnym, dwóch Porsche.

Zazdrosny? Miał pomysł na biznes, przywiózł go z UK. Inni przywożą 2000 funtów zarobione na zmywaku. I starego laptopa.

Z Tymi debilami to chodziło o to, że zapytano go co myśli o dzieciach/ludizach którzy tak się uzależnili, że żebrzą pod jego sklepem o złotówke na dopalaczę. Dla mnie to też debile. Tak jak uzależnieni od alko czy innych używek.

They see me trollin'

They hatin'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...