Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sabaton

0wNeDxMETIN

Podoba sie ?  

23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba sie ?

• Zajebiste
      14
    • Wykurw***
      4
    • hmm...niom :|
      2
    • DEATH
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepiej pokazać to szmatą którzy robią z POLSKI DNO !flagapolski150x150.jpg

Niezapomnijcie swoich pra-dziadków..

@EDIT

Sabaton - Uprising: Waraszawo walcz!!

Jak sie podoba proszę o - ;)

333wvpx.png

By GaryOak

Proszę...wiem że nie dasz + ale wiem że dasz -

wojnaz.png

Opublikowano

40-1 to jedna z moich ulubionych piosenek ;> Jak ja pierwszy raz słyszałem to aż ciary miałem :D

Sabaton i jemu podobne zespoły to są prawdziwi wykonawcy a nie jakies "Lejdi Gagi" czy "Kesze".

hm7gidhs2hjo.png

Legenda
Opublikowano

Ja się dowiedziałem jak bylo powstanie warszawskie śpiewali Warszawa Walcz i w telexpresie było.

Piosenka super a zespół też dużo lepszy od ABBA wkońcu to i to Szwecja.

Opublikowano

Fajne ;p

W szczególności słowa ;x

Ale ten rodzaj muzyki nie przemawia do mnie ^^.

Wolę coś takiego jak: metal core, hard rock, punk rock, ewentualnie nie które kawałki metallici, rock ;o

@EDIT:

Czyli jak komuś się podoba ma nabijać posty, a jak nie to nie? xD

Opublikowano

Ciekaw jestem ilu wstałoby od metina i poszło walczyć w obliczu zagrożenia.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Ciekaw jestem ilu wstałoby od metina i poszło walczyć w obliczu zagrożenia.

I to jest problem naszego narodu właśnie, pomijając fakt, że każdy kozaczy co on by to nie zrobił a w efekcie i tak nic nie robi, to mamy syndrom "zrobi to ktoś inny, a ja będę grał" - jak dla mnie niestety tak to wygląda ;x

Sabaton - albo na prawdę mają o Polsce tak wysokie uznanie albo po prostu lecą na marketing, bo pomysł znakomity na kaskę :)

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Ehh, jak wam się nie podoba gatunek muzyki to wcale nabijać postów nie musicie :)

333wvpx.png

By GaryOak

Proszę...wiem że nie dasz + ale wiem że dasz -

wojnaz.png

Opublikowano

Sabaton to ogólnie zajebisty zespół piosenke słyszałem ale jest zajebista ;)

Ale bardziej lubie Linkin Park

Chodzę w XXL robie bum - bum - bach

gwiazdek mam 5 na 5 moje kung - fu to rap

rozkurwiamwszystkichjednymwersem.fm !

13494596404ee935f631828.png

Opublikowano

Piosenka bardzo mi się podoba. Tylko dołuje mnie to że, tylko zagraniczni wykonawcy chcą śpiewać o Polsce i chwalić ją.

U nas to tylko komercja sama: Lady GaGa, Justinki i inne śmiecie : (

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Szanuje tych ludzi za to co dla nas robią bądźmy szczerzy nie jesteśmy w stanie powiedzieć całemu światu prawdy co działo się w Polsce podczas drugiej wojny światowej

Oni to robią perfekcyjnie.

@Up

Fakt szkoda że nie mamy tak uzdolnionych artystów.

Ale uważam że to dobrze kiedy Historia Polski kogoś wgl interesuje zwłaszcza za granicą.

Jedyne co mnie boli to, to że ludzie za granicy muszą przypominać światu co się u nas działo My Polacy nie jesteśmy w stanie tego zrobić.(Dla czego? Sam nie wiem)

Chwała Bogu za Sabaton żyjcie 100 lat

Opublikowano

Niestety ze szwedzki zespół gra o polakach.. trochę to dziwne, że nikt w polskich artystów się tego nie podjął... Raz miał być w mediach promowanych ich utwór o powstaniu warszawskim ale pewny nie jestem, niestety nigdzie tego nie widziałem...

Opublikowano

Niestety ze szwedzki zespół gra o polakach.. trochę to dziwne, że nikt w polskich artystów się tego nie podjął... Raz miał być w mediach promowanych ich utwór o powstaniu warszawskim ale pewny nie jestem, niestety nigdzie tego nie widziałem...

Jest bardzo wiele kapeli narodowych/patriotycznych : Szwadron 97 , Legion , Konkwista 88 , Forteca , Twierdza , odwet 88 , Kresowiec , Honor. A z rapu polecam : Jero , PDK , Plegion. Tylko ze w Tvn , GW o nich nie usłyszysz.

downheader.jpg
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zajebisty !!! Podczas II wojny światowej 9 latki walczyli oto aby pisać po polsku. Teraz to jest nie doceniane . Jak pomyśle że pra/dziedkowie walczyli o wolność , a teraz biją się o krzyżyk [jestem nie wierzący] ;]

Hue

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...