Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Sd-Bot Do Zszc (Water)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otórz mam problem z SD-botem gdy włączam wsyzstko jest ok ... loguje się do gry wchodze na postac i wyskakuje w grze na czerwono :

Bot has discovered an error (Object ID=0) please teleport again in order to fix it nie weim co mam zrobic ... moze mam zlego bota prosze pomozcie !!!!! (jeszcze dodam ze jak minimalizuje silka to nie moge wejsc do bota . Mam go odpalonego na pasku zadan ale się cos zwiesza ;/)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jesli chcesz otworzyc bota z pasku zadan to najedz kursorem na bota otwartego w pasku zadań i poczekaj az ci sie wyswitli taka mala nazwa tego pliku(bota) i dobiero potem ci wyskoczy ramka z bota..

Layers_SRO
Nick: HeadFighter
LvL: +++
Guild:
Build: nuker/ss

Opublikowano

nic nie daje dalej proszę o odpowiedź (wszystkie inne programy na pasku moge maksymalizowac tylko bota nie ) (gdy wylaczam silkroada a bot byl Włączony wtedy sie maksymalizuje ) ;/ Moze jest jakis inny dzialajacy bot do zszc ????????

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ok juz fryga :D tylko teraz mam drugi problem :// bot włacza mi skille ktorych nie zaznaczylem zeby wlaczal i np skill fire shield nie mozna go uzyc a nie chcaco dodalem go i teraz bot probuje go właczyc staje w miejscu i ciagle probuje odpalic tego skilla pomocy !!!!!!!!!!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png