Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Jak Zrobić Teraz Na Małżach.

mam 4‰

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko pomyślałem ,że można w łatwy sposób zarobić Yangi Spytacie Jak? O to Tut:):

Zaczniemy od tego że musisz mieć 30lvl

:) bo inaczej wędki nie założysz :]

Kupujemy Wędkę no chyba że masz +3/4/2 to już nie ważne

Pobieramy EM2 z FishBotem by Andrzejt

Teraz będziemy zmuszeni Kupić z IS rybie coś tam :) Wystarczy na 7Dni...Musimy doładować tylko 30SM chyba że macie możliwość na wiecej.

Dobra Teraz Kupujemy robaki itp.

Biegniemy Do Oazy tam jest Woda :) biegniemy w wodzie i wychodzimy tam na następnej stronie

Ustawiamy all. I zostawiamy

Dlaczego tam ?

Z własnego Doświadczenia wiem że tam łapie najczęściej

^^ Że tak po 2h mamy z 13 Małż (Akurat jak tam mam)

czyli 13kk nasze^^ jedna małż ok.1kk teraz więc dobry zarobek ^^

Tut by Ja

:) Zakaz plagiatowania chyba że pozwolę

Opublikowano

Tut fajny, ale kupować SM na bota ...? Tak czy tak nas w końcu zbanują więc nie ma sensu kupować SM :unsure:

Dostane pewnie minusy ale cóż.

@Down

Co ja będę miał z tego że dam głupiemu GF zarobić?

A rzecz kolejna to jest tylko gra, więc nie ma sensu ogólnie z IS grać :P

Sygnatura

logo.png

1284300739-U138092.png11776.gif

29492.jpg28355.gif

24949.jpg12062.gif

525.jpg21580.png

22193.png14301.png

13559.gif14561.jpg

Opublikowano

@UP

hmm wiesz wydasz te 10zl ale jak duzo zyskasz w grze o tym nie pomyślałeś :D

@Up

wiesz w pewnym momencie gry musisz skorzystac z IS'a więc :) nie ma o czym gadać a poza tym jeżeli ktoś potrzebuje Yang to mu pomogłem :]

PS:

all ja zbieram + nie -

Opublikowano

Zalezy od szczescia ;)

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Hm... sam tut chyba niepotrzebny, przecież wiadomo, że trzeba mieć 30 lvl i wędkę, nie? ^^ Nigdy nie łowiłam w tym miejscu, trzeba by było to sprawdzić.

@up

popieram, rybie wnętrzności wpływają na połów rzadkich ryb, a ze swojego doświadczenia wiem, że małże najlepiej dropią z karasi i mandaryn (przynajmniej mnie :D),

@down

Fakt, racja.

Blablabla.

Pomogłam? Chętnie przyjmę +.

Lubię rozdawać +'siaki ;p

Opublikowano

Up drop małż jest losowy, a poprostu tak jest bo tamte ryby się częściej łapie ^^

A do tuta można dodać jeszcze zarobek na amurach po 100k jeden pieczony ^^ i te co niwelują trutki itd. też drogie są

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Najlepiej fb od erpel'a, wchodzisz przez wh na góry na pustyni (współrzędne np 2, 2), zaznaczasz w fb taki krzaczek i łowisz w górach :)

mogl bys podac mi link do tego fb?

^^

Opublikowano

A nie lepiej zamówić yangi z allegro ? za te 10 zł jest ok 50kk u mnie małże po 500k i w 2 h nie zdobędziesz 13kk ja miałem ok 4h i mi 7 dropło

A ryzyko jest większe niż za allegro bo małża ma swoje IP i można sprawdzić na jakie konto je przełożyłeś a yangi ustawiasz żeby wyrzucało i podnosisz

2 postacią i ci naskoczyć mogą .

Opublikowano

Rybie wnętrzności dają większy połów rzadkich ryb, nie więcej małży. own...

A z rzadkich ryb więcej małży dropi niż z karasia. Masz sobie karasia i z niego jest chyba 5%, z dużego 10% a z złotego 20%. Jest różnica nie?

Daj mi + to nic nie kosztuje

Opublikowano

Po co wydawać kase na IS skoro grasz botem ... 30 kk dziennie to i tak dużo , po co komu więcej ? Wystarczy kilka dni z botem i już nas stać na wypaśne eq i wcale nie trzeba marnować kasy na IS'a ;)

"Jeżeli uważasz że życie jest złe i trzeba je zmienić, to zastanów sie czy nie warto czasem zmienić siebie."

Opublikowano

Ja boce 2tygodnie i dorobiłem się na perlach nie na małżach bo boty to za duża konkurencja w małżach

Sry za taki styl pisania, ale najpierw pisałem potem myślałem ^^

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

Nie no lepszego poradnika to ja nie widział ^^

Miejski autobus. Nastolatek do kaszlącej staruszki:

- Na zdrowie, babciu!

- Przecież zakaszlałam, a nie kichnęłam, chłopcze... - odpowiada zdziwiona staruszka.

- Dla mnie to babcia mogła się i chujem zadławić! Dla harcerza najważniejsze to być grzecznym!

Zbieram +

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

w najnowszym EM jest opcja taka i na haczyk daje drobnice, najlepiej to dać na zabijanie ryb i koło rybaka stanąć z około 200k w ekwipunku ustawić auto logowanie i jechać np do cioci na 2 tyg. jak jest wolne, wracasz domu, a tu pełne eq w małżach :D

Pozdrawiam, Maniek {Zbieram-}

ptaki9wudw3tb4.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...