Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O Co Chodzi?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ściągłem fish bota od andrzeja i mi niedziała no ok rozumiem.Ale dlaczego nawet bez tego mi się gra wyłancza włanczam normalnie metina wybierm postać ładuje się i gra się wyłancza i tak ciągle!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie łowiłem od dwóch dni i właśnie dzisiaj zauważyłem, że wywala grę w trakcie (pod koniec) ładowania (tym po wyborze postaci). Dzieje się tak na patchu 4.4 i 4.5, w systemie 32 i 64-bit. Na patchu 4.6 gra uruchamia się normalnie (postać pojawia się w grze), ale na tym obejściu nie działa xAngelbot 2.7. Na pewno przed wczorajszym restartem, który nie wniósł żadnych widocznych poprawek, ale pewnie coś namieszał na serwerze, można było normalnie grać z zainstalowanymi w/w patchami.

Nie pozostaje nic innego, jak M2Fish, ale tylko dla posiadaczy systemu 64-bit, a szkoda, bo wolałem xAngelbot.

Chyba, że andrzejt17 poratuje nas wersją patcha 4.6, na którym można byłoby uruchomić xAngelbot 2.7 (kosztem dostępności wszystkich serwerów, bo chyba z tym to się wiąże), albo wogóle pokombinuje coś z xAngelbot 2.8.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...