Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PROBLEM POTRZEBUJE SZYBKIEJ ODPOWIEDZI

Grucha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem. Może i gdzieś jest opisany ale nie widze go. Otóż:

Wlaczam nuconnetora i bota, bot wyglada spoko a potem loadera wlaczam i sie zacina podczas loadingu(loader) a w nuconnetorze jest kilku tysięczny spam CANNOT CONNECT TO SERVER RETRY #00001 i tak az parenascie tysiecy. Sciagnelem najnowszego bota, loadera z waszego forum. Z tematu glownego by L@L zrobilem wszystkie sterowniki. Oczekuje szybkiej odpowiedzi pozdrawiam Grucha

Opublikowano

NuConnetor- nie dziala

SrProxy- w menadżerze zadan windows na 160k pamieci sie zawiesza, i nie wiem dokladnie jak obsluzyc

Opublikowano

Co się dokładnie dzieje jak uruchomisz nuConnector80 tak jak wcześniej?? A masz konto administratora? Mi się wydaje ze ten błąd jest związany z silkiem.

lolplaspxvm2.gifhahahaaspxjm3.gif
Opublikowano

miałem dokładniej to sama ale wtedy gdy raz włączyłem silka i jak się logowałem ktoś był na mojej postacie i przeto nieumileniem włączyć drugi raz bota ale po uruchomianiu kompa działało

k..... jak się logowałem wyskoczyło mi ze postać jest online gdy włączyłem silk drugi raz miałem to samo

i jęczę jedno widzę ze masz dużo programów włączonych spróbuj 75% zakończyć działanie

TrueBIader-Pacific.pngbeznazwyxz0.gif

28357.gif

28918.png

Opublikowano

alexisek- to samo na 2x nuconnetorach ( 77 i 80) fotke masz w jednym z moich postow w tym temacie

Parker - nie dokonca rozumiem wypowiedz

Opublikowano

Witam Mam taki błąd. Pierw powiem co używam: SrProxy Agbot 2klienty.

Więc tak mam 2foldery z silkiem na 1partycji w osobnych folderach. Oby dwie mają Testosterone'a.

Odpalam Sr proxy zaznaczam RevBot compability potem <b>Start</b>, włanczam bota potem testosterone'a zaznaczam direct ip + all tick powyżej(all opcje typu "Allow Nude" etc i klikam launch kk te małe logo pokazuje sie(banner wręcz to można nazwać) i tak jest w nie szkonczoność... Czekałem z 5min,10min i nic... zaglądam do menadzera zadań ofc processy 160k :/ lecz powinno być koło 240k a zużycie procka 0% lecz powinno być koło 20-40% hmm... ktoś miał taki błąd?

Pisze że nic nie przestawiałem a nie dalej jak wczoraj to mi działało!!

Bez postów typu reinstall silka to na gołe oko widać że nic to nie da...(lecz i zrobiłem dla 100% pewności lecz jednak poraz kolejny zdawało mi sie dobrze:P)

Wymagania sprzętowe: Nie pisać że pewnie masz za słabego Pcta... Odpowiedź: Nie nie mam! spokojnie odpalałem 7silków... Net nie ma tu nic do żeczy... więc prosze bez głupich bez sensownych postów...

PS. Reinstall silka=done, Testosterone nowa kopia, bot nie ma nic do zeczy bo czy włącząony czy nie to jest to samo..., SrProxy nowe all mam na bieżąco...

PS.2 Silka normalnie odpale lub przez testosterone bez zaznaczania direct ip też wejdzie normal...

Pozdrawiam&Dziękuje za Pomoc

Merry Christmas

Opublikowano

Rowziązania, które mogą pomóc według mnie w problemie gruchy:

1. Format kompa

2. Srproxy + testosterone

3. Reinstall silka

4. Włącz najpierw silka z botem później bez

5. Zpatchuj silka mediapatcherem

Powodzenia mam nadzieje, że pomogłem

Opublikowano

eh dziekuje za zainteresowanie no więc

Dzieki L@L wlasnie sciagam paczke ;p

Mam testosterone tylko od nowej legendy mam malpke bo ona zawsze dziala ;]

Wszystko mam z kompem normalnie i zadnych hackow wiec raczej wira wyeliminujmy

;]

No to zobaczymy z nowym botem zara edytne tego posta czy dziala ;]

Opublikowano

no niestety nie dziala ;(

a ! yeah! dziala z SrProxy !!!! Dziekuje temu ;* kto pierwszy powiedzial o srproxy!! Moze zostawmy temat na później jakby ktos szukal z tym bledem czy lepiej nie ?

• Dodaj nową pozycję...