Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Autopatcher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, potrzebuje pomocy przy napisaniu AutoUpdater'a pod mój serwer. Musi on wychwytywać wszystkie pliki, gdy coś nie będzie się zgadzało pobierać je z serwera. Nie potrzebuje na serwerze graczy, którzy używają wspomagaczy. Mamy już pewne zabezpieczenia jednak chcemy być pewni, że żaden "dowciapniś" nie użyje na serwerze DMG ani 1hitkiller. Proszę pisać w temacie, mogę wykonać szatę graficzną pod updater.

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Przecież jeśli nie będzie chciał użyc twojego klienta to użyje stanardowego metin2 pl 2008 do tego spolszczenie i już jest w domu z dmg hackiem ;]

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Niestety wprowadziliśmy pewne utrudnienia, gdy użyje ktoś klienta z 2007 roku nie będzie widział itemów ani potworów! Ja oczekuje pomocy przy patcherze a nie zbędnego spamu.

Opublikowano

Pastor.Cris

1.Zmień adres IP do serwa

2.Ukryj adred IP na stroce głównej i na forum

TO 1 ZABESPIECZENIE

ZARAZ DAM EDITA I POWSADZAM CI PLIKI DO AUTO PASCHERA WYSTARCZY TYLKO DAC LINK DO POBRANIA I BEDZIE AKTUALNIAŁ SAM .

Opublikowano

No ok tylko czy będzie on sprawdzał pliki? Chodzi mi o to czy sprawdzi każdy odrębny plik i go zaktualizuje gdy wystąpią jakieś nieprawidłowości. I czy jak dam ci grafikę zlepisz mi patchera?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...