Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fishbot Od Andrzeja!?

Qwerty95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kiedyś grałem w Metina2 na fish bocie od andrzeja i wszystko działało potem mnie okradli i przestałem grać ale teraz zrobiłem formata kompa i chcem zagrać znowu w metina na fish bocie i ściągam jego patcha i fish bota uruchamiam przez parcha potem fisha wszystko jest ok loguję się wybieram postać i gdy postać się ładuje to nagle gra się wyłancza mam net farmork 3.5 ale innych programów nie mam są jakieś potrzebne ? O co tu chodzi ?Proszę o pomoc 5 +/-

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jedyny działający FB na chwile obecną jest wbudowany w Em2 innego chyba nie ma chyba że masz system 64 bitowy To gdzieś na forum był taki FB ale niestety na 32 bity nie działa nikomu.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

jedyny działający FB na chwile obecną jest wbudowany w Em2 innego chyba nie ma chyba że masz system 64 bitowy To gdzieś na forum był taki FB ale niestety na 32 bity nie działa nikomu.

A dasz linka ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kieruj się z tą sprawą do Andrzeja na PW. Nikt Ci tutaj nie pomoze, wszyscy maja ten sam problem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...