Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Combat Arms Europe Failed To Verify User. Please Retry .[8]

Gość lukasz22126

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam to mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałość ;).Więc tak włączam ca wszystko ok ukazuje się okno logowania wpisuję passy (poprawnie oczywiście,gdy wpiszę źle to mi pisze że źle ;d) i wyskakuje mi okienko Failed To Verify user Please retry [8] nie wiem co może się dziać szukałem w googlach i nic nie znalazłem...dodam że wcześniej nie było takich problemów dopiero po przerwie w graniu się tak stało...Proszę o pomoc dam oczywiście plusiki ;) PS:reinstall nic nie daje tak samo jak reset komputera ;(

Opublikowano

A miałeś może podczas gry komunikat "the connection to server has end"?

Możliwe,że ktoś zmienił passy na twoim koncie, lub źle je wpisujesz.

Jak up, twórz nowe konto i zobacz, czy to wina CA czy twoja :).

Opublikowano

no to tak stworzyłem 3 konta na każdym to samo passy co dziwne wpisuję dobrze ;/ sciągnalem na nowo grę=to samo nie wiem co się dzieje kiedyś normalnie grałem a teraz lipa co jeszcze może być przyczyną i jak to rozwiązać ? PS:"the connection to server has end" nie miałem takiego czegoś nigdy...

Opublikowano

oto screenik :)592a75b80166b_post-260924-0624791001286454887_thumb.jpg nie używałem hackow, PS:właśnie napisałem do nexona zobaczymy co odpiszą mam nadzieję że wkońcu wyjaśnią tą sprawę :)

Opublikowano

Komunikat błędu : Nie można zweryfikować użytkownika

Czyli problem tkwi w kontach z których korzystasz

lub coś blokuje ci CA.

Wyłącz zapory firewall-e antyviry itp.

Jak to nic nie da sprawdź czy nie masz jakichś pozostałości po hakach.

One również blokują grę.

9368_gold.png

Opublikowano

A gdzie zrobiłeś konta bo jak w generatorze kont to już znam przyczynę ...

mca.png

Nie mam co robić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

operations.png

mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

konta robiłem na stronie nexona to znaczy www.combatarms.nexoneu.com omekpall zrobiłem co kazałeś ciągle to samo wyłączyłem firewall-e antyvirusy itp,sprawdziłem również pozostałości po hakach nic nie znalazłem może to dla tego że nigdy nie ściągałem.Jeszcze jakieś pomysły?? bardzo proszę o pomoc.Dostałem odpowiedź od nexon że nie rozumią mojego języka przetłumaczyłem tłumaczem na angielski i wysłałem.haha co oni tam tłumaczy nie mają albo jakiś ekspertów? xD

Opublikowano

konta robiłem na stronie nexona to znaczy www.combatarms.nexoneu.com omekpall zrobiłem co kazałeś ciągle to samo wyłączyłem firewall-e antyvirusy itp,sprawdziłem również pozostałości po hakach nic nie znalazłem może to dla tego że nigdy nie ściągałem.Jeszcze jakieś pomysły?? bardzo proszę o pomoc.Dostałem odpowiedź od nexon że nie rozumią mojego języka przetłumaczyłem tłumaczem na angielski i wysłałem.haha co oni tam tłumaczy nie mają albo jakiś ekspertów? xD

To jest gra Europejska.

Po informuję cię tylko iż w Polsce językiem mówionym jest Polski.

Więc oni nie mają obowiązku tłumaczyć lecz tu musisz napisać do nich po najbardziej znanym języku

w Europie czyli Angielskim.

Co do tego błędu : spróbuj zresetować kartę cieciową .

Może to coś da

Ogólnie jakiego masz neta ?

Mobilny radiowy prędkość.

9368_gold.png

Opublikowano

miałem to samo nowe konta nie pomogą ani wyłączenie blokad systemowych i antywirusa !!!

tu chodzi o błąd logowania musisz zainstalować Combat Arms na innym dysku niż dotychczas

ja tak zrobiłem i mi działa bez problemu

Opublikowano

powiedz mi co ma DX do tego że nie możesz zalogować się do gry ?

Opublikowano

moze wina DirectX i moze dlatego nie chce licze na +++

Jeżeli jest jakiś problem z DirectX wyskakuje błąd i aplikacja się nie uruchamia .

U ciebie problemem jest zalogowanie się do gry .

9368_gold.png

Opublikowano

właśnie instaluję ca eu na innym dysku zobaczymy co z tego będzie ;)=nie działa nic nie pomogło co się mogło stać? jak to do cholery naprawić? (sory ale już mnie ta gra wyprowadza z rownowagi) jak nexon nie umie nic porządnego zrobić niech się wogole nie biorą za tworzenie gier...PS:ale na stronę nexona mogę sie zalogować a do gry nie mogę. o.O.aha pytałeś o internet 1GB AJC nie radiówka a jak sie resetuje karte przepraszam ale w tych sprawach jestem zielony o.O

Opublikowano

zaraz to uczynię ;d ale musisz poczekac bo się znowu instaluje.miałem jakiś błąd że pliku nie ma.=dalej to samo nick nie pomogło.Prosze o pomoc zależy mi na tej grze!!! :( uwaga ! otrzymałem wiadomość od nexona!!!:Jesteśmy głęboko wdzięczni za stały udział i wsparcie dla Combat Arms Europe.

Otrzymaliśmy wiadomości dotyczące trudności w zalogowaniu się do naszych serwerów gier.

Ten problem jest prawdopodobnie spowodowany przez błąd połączenia pomiędzy ISP oraz Combat Arms gra serwera.

Prosimy sprawdzić, czy zapora lub oprogramowanie antywirusowe jest skonfigurowane w celu zapewnienia zarówno uprawnienia dostępu do internetu, dla Combat Arms klienta.

Może to być problem tymczasowy. Spróbuj połączyć się w innym terminie, ponieważ może to rozwiązać problem.

Jeśli problem występuje stale, skontaktuj się z dostawcą usług internetowych dla rozwiązania.

Dziękuję bardzo za zrozumienie.

- Combat Arms Europe Obsługa Klienta - ??? omg w innym terminie ? ten problem trwa już rok,a antyvirus jak się łączę jest wyłączony omg ale jaja z tą grą sa...sory ale przetłumaczony przez google tłumacz :/

Opublikowano

czyli nexon wie tyle co i my, a wcześniej (przed tym rokiem) miałeś internet u innego usługodawcy ? bądź inny modem itp?

Opublikowano

wszystko to samo tylko internet 512mb od ajc ale jak miałem 512 to już zaczął występować ten problem.jeszcze jakieś pomysły?

Opublikowano

od razu napiszę że format niestety nie wchodzi w rachubę. hmm przeskanuje kompa ale hacków na 100% nie mam.No jeszcze jakieś pomysły? proszę pomóżcie mi :(

Opublikowano

od razu napiszę że format niestety nie wchodzi w rachubę. hmm przeskanuje kompa ale hacków na 100% nie mam.No jeszcze jakieś pomysły? proszę pomóżcie mi :(

Tylko skanuj kompa czymś dobrym a nie takim gównem jak Avast.

Jakimś Malware Detection czy coś .

9368_gold.png

Opublikowano
:( nic nie wykrył hacków nie mam, podsumowanie:komp czysty to co się do jasnej cholery dzieje jak to możliwe ?????Pomóżcie mi :( POMOŻE MI KTOŚ CZY TAK MNIE ZOSTAWICIE Z TYM PROBLEMEM?
Opublikowano

Możliwe że znalazłem rozwiązanie!!!!!!!Proszę niech ktoś z was założy mi konto i wtedy zobaczymy!!!!!!nic nie pomogło jezszcze jakieś pomysły plis pomozcie ;;(

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

To JEST problem z internetem. Ja mam dwa internety (domowy, przez kabel i modem) na domowym wyskakiwał mi podczas logowania ten sam błąd o którym w temacie a przez modem mogę normalnie się logować. Nie wiem dlaczego tak jest, więc nie pytajcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...