Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oglądnijcie I Wyciagnijcie Wnioski!Pozdro Dla Bary62

KolesGlT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=E8IUz0NDFtk

Lwia+9 ,Maska Kolcza+8 , i Pieciokatna+3 z NNO, wszysto od BarY62 którego biłam na Okrutnym i wypadło mu EQ pozdro dla niego pewnie jest wkurw.....yyyyyy:)

CHMURECZKA pozdrawia!

SERWER KRONOS

W obojętnie jakich sprawach prosze o PW...

xAdReNaLiNax 39lvl ON

ZAJEDWABISTA 40lvl OFF

KolesGIT 43lvl ON

Chmureczka 56lvl OFF

To ja i moje DMG:)

Opublikowano

"Wziąłeś" mu EQ i się tym chwalisz.. Myślisz, że fajny jesteś? To tylko świadczy o twoim chamstwie... Więc ty tu na Nooba wyszedłeś :)

Poza tym słaby drop :)

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

delete.png a jak jesteś głupi to daj add.png

A jak jesteś peda* to nie dawaj nic

Opublikowano

Chwalić się, że potrafisz bić słabszych?

Na dodatek, otwieranie szkat królowej pająków na 49lv, bite przez DMG Hack w 100%. Ciekawe czy takie coś można zgłosić do Supportu?

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Chwalić się, że potrafisz bić słabszych?Na dodatek, otwieranie szkat królowej pająków na 49lv, bite przez DMG Hack w 100%. Ciekawe czy takie coś można zgłosić do Supportu?

Człowieku zazdrościsz tych szkat 0_o skoro jesteś ciekawy czy coś takiego można zgłosić do supportu ... Sam na pewno używasz podobnych programów a wytykasz innym

A co do tematu : kupione czy wydropione szkaty :> ?

oficjalnelogo.png

Opublikowano

no ta tylko ze gdyby to normalnie go bij na okrutnym a nie uzywajac "buga" to byloby w miare do zniesienia po to to jest ale bugiem to jest poprostu chamskie....

Opublikowano

Wszyscy mu mówcie jaki jest chamski, a sami jakby wam takie eq poleciało to byście się osrali. Sam miałem podobną sytuację tylko, że koleś dał mi to przez handel. Ostatecznym zarobkiem był fms +9 sr 42% uma -12% kd woja i powtórki +4 oraz żelak +9. Nie oddałem tego, ale postać potem po 1 miechu została okradziona :).

@Topic

zamiast otwierać szkaty królowej to je sellnij i kup zjawy lub króla, itemy na 75 teraz są warte tyle co miecz na 1lvl :D wg mnie przynajmniej.

Opublikowano

Człowieku zazdrościsz tych szkat 0_o skoro jesteś ciekawy czy coś takiego można zgłosić do supportu ... Sam na pewno używasz podobnych programów a wytykasz innym

A co do tematu : kupione czy wydropione szkaty :> ?

Kupione za 80kk

SERWER KRONOS

W obojętnie jakich sprawach prosze o PW...

xAdReNaLiNax 39lvl ON

ZAJEDWABISTA 40lvl OFF

KolesGIT 43lvl ON

Chmureczka 56lvl OFF

To ja i moje DMG:)

• 2 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...