Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy

avanturn1k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem 800 G1 ESN. Miałem już na koncie kredyty i chciałem kupić AW50F. Kupiłem AW50F dostałem PromoCode na Katane ale nie dostałem AW50F. Grałem z Kataną ale AW50F nie było. Wysłałem ticketa do K2 i czekam na odpowiedź. Cóż mam uczynić. Czy ta broń będzie na moim koncie? Mieliście coś takiego? POMÓŻĆIE!

jumpeq1.gif
Opublikowano

Nie miałem czegoś takiego.Jak nie masz premki nie odpowiedzą.Jak masz premke to oddadzą na 80%

Pomogłem daj + B)

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Miałem podobnie, kupiłem tmp i nie dostalem, a promocode tak ;d Napisalem ticketa i przeprosili za to i dostalem 30 dni gratis czyli mialem na 60 dni tmp; ]

Opublikowano

W ile Ci odpisali? Mi przez 5 h nie odpisują....

Musisz trochę poczekać. Z 1-2 dni najczęściej.

Ale ja bym się na twoim miejscu cieszył i chciałbym żeby często takie błędy mi się pojawiały.

Bo jak mówił kolega wyżej dostaniesz rekompensatę, która kilkukrotnie przewyższy twoje straty.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Musisz trochę poczekać. Z 1-2 dni najczęściej.

Ale ja bym się na twoim miejscu cieszył i chciałbym żeby często takie błędy mi się pojawiały.

Bo jak mówił kolega wyżej dostaniesz rekompensatę, która kilkukrotnie przewyższy twoje straty.

Cieszyć się można po fakcie. Miałem ogromnego stresa...

jumpeq1.gif
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...