Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tak Się Expi.

Kansu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przygotowujesz się do świąt?xD.(Pasek zadań na dole ;d).

No nieźle.

Jak narazie mój rekord to 58 w 4 dni :P.

spake.png

Sygnaturkę wykonała KisuShite

take a gun and count to three...

windows7_userbar10.gif

45180.gif

Opublikowano

ja tam wole pomału

ja wbijam 35 lvl w 2 dni około 5h dziennie i potem siedze około 14 dni na jednym lvl i w ten czas czytam ku i wbijam lvl koniowi

w tej grze mnie nikt nie "goni" to wiec jak mi sie chce to expie jak mi sie nie chce to nie gram

@top

gz takiego wyniku

expiłes na em2 czy sam ?

do6qfp.jpg

Opublikowano

Oczywiście, że sam. Od 35levela w v2 ^^ bez buffa bez niczego ;). Dla mnie wbijanie leveli to prostota ide do v2 luruj spota szponow chmurka i git a czasami jak malo graczy to biore i na 3 spotach expie. Na easy nie dam rady expic bo mi poprosunie wgodni.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Oczywiście, że sam. Od 35levela w v2 ^^ bez buffa bez niczego ;). Dla mnie wbijanie leveli to prostota ide do v2 luruj spota szponow chmurka i git a czasami jak malo graczy to biore i na 3 spotach expie. Na easy nie dam rady expic bo mi poprosunie wgodni.

najlepiej samemu

wtedy mamy radoche z wbitego lvl i wiemy ile to nas "kosztowało"

a nie tylko te boty jestem temu przciwny

najlepsze chyba jest tylko mh i dmg hack

tyle mi starczy zeby wbijac lvl

do6qfp.jpg

Opublikowano

Fajnie moj rekord to 71lvl w tydzien tez tak jechalem ale nie chcialomi sie tak siedziec przed kompem wiec 1-4dni 55lvl 4-7dni 71lvl-tu sie zawziolem ;D

sstwc.jpg

Opublikowano

Fajnie moj rekord to 71lvl w tydzien tez tak jechalem ale nie chcialomi sie tak siedziec przed kompem wiec 1-4dni 55lvl 4-7dni 71lvl-tu sie zawziolem ;D

i jakie miałes skille m2-m3

na pewno było ciezko

pewnie miałes duzo yang i zajebiste eq bo inaczej nie wypali :huh:

do6qfp.jpg

Opublikowano

Up jakja jechalem ninja 42lvl juz do v2 a tam wszystko z chmurki na dmg

Skile fakt slabe

chmurka m3

wirujacy m3

zasadzka m2

szybki m2

Ale teraz stanolem w miejscu i juz mam zasadzke na g1 a reszte m8 wszystko:D

co do eq;p

na 42lvl(ubranie zabojcy+8 max pz 1k,wszystkie itemki bransa butki i naszyjnik max pz 1500,helm od 21lvl+9 koziki um8 sr-14 ebo+8 jak dla mnie fajne eq;P

oczywiscie na tym lvl mialem wszystko zapchane w zrecznosc bo to daje nam wiekszy atak skili u ninji niz sila

I tak w godzine 4lvl wskoczyly wiec wiesz;p

sstwc.jpg

Opublikowano

Nom a ja mam ukaszenie kota+7 spalone, ubranie18lev 1,5kpz kolcza +7,butki 500pz,naszyjjnik 500pz. I to wszsyko ;). Kurde teraz nie widze eq przez ten glupi czwartek ;d.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja tam nie wierzę w to,że w 24h 54 lvl :P

chyba,że no-life+pierścień+ktoś expił ciebie :D

albo takie coś jak ma mozilla firefox czyli tzw. FireBug,że zmieniasz walute z np 24h na 1243154h itp. dużo osób to zna pewnie :)

Kiedy nie ma mnie dla Ciebie znaczy nie ma mnie kurwa... ;((

Moda się powoli kończy oby razem z nią odeszli,

Ci wszyscy chorzy rapowcy by nie nazwać ich raperzy ... !

Opublikowano

A ja ci wierze. Wiem ze mozna takie cos osiagnac.. Ja w 18h wbilem 41 lvl daggerem ale w tym biegalem po dt / po miescie / bawilem sie w innych krolestwach z dmg hackiem.. ;dd Takze powodzenia.. I jeszcze jedno pytanie.. Jaki masz teraz ??

Wyrownalem ci +`y ( dalem - ) i dalem 5* w profilu... Milego expienia .. ;]

65994253024037513199.png
Opublikowano

Nikt mnie nie expił... Też mi problem wbic 18lev i na lorda lecieć^^. Do 18 na Bo ksułem potem na lorda i od 36do v2 Kase na ring expa miałem dopiero na 50levelu bo wtedy Aol9.5 wreszcie mi sm zarobił ;D. Tak więc Nikt mnie nie expił. Teraz juz nie gram bo po czwartkowym udpate niesteyty nzów nie widzę eq+kicka. Jeśli ma ktoś rade żeby było :mh,dmg+eq+brak kicków pisać pw Dzieki za - Cześć.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie ma co się cieszyć.. koleś na dmg hacku gra...

srekord nie rekord.. bez hackow, pewnie by nie miał nawet 30 ;x

DAWAC MINUSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Opublikowano

Moja sprawa czy cheatuje. Nie podoba się to wyjdź. To jest forum multi player cheats. Więc nie rozumiem po co te sapanie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...