Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Bin/Sh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TAK JAK W TEMACIE . pow pisaniu fsck -y wszystko sie akceptuje a na koncu wyskakuje takie cos :"Phase 2 - Check Pathnames ."no i dalej nie idze co mam robic pomocy !!! bd dawal 5

Opublikowano

Jak wyskoczy Ci to cos do wpisaania [ /bin/sh/ ]

to wpisz fsck -y

Justin Bieber: Pan bóg* powiedział, że jestem najlepszy.

Eminem: Ja nic nie mówiłem.

* - błąd zrobiony celowo. Bóg jest tylko jeden.

Opublikowano

@Up:

TAK JAK W TEMACIE . pow pisaniu fsck -y wszystko sie akceptuje a na koncu wyskakuje takie cos :"Phase 2 - Check Pathnames ."no i dalej nie idze co mam robic pomocy !!! bd dawal 5

:P Postaw serwer od nowa, rób próbuj cały czas fsck -y..

Opublikowano

stawialem serwa juz ze 3 razy na plikach rain!!! i dupa probowalem fsck -y to tak samo caly czas wyskakuje problem z bin/sh a chcialem serwa zrobic z epikami ;/

Opublikowano

A sprobuj zwykle fsck , zaraz potem, na kazde pytania odpowiadaj Y

Justin Bieber: Pan bóg* powiedział, że jestem najlepszy.

Eminem: Ja nic nie mówiłem.

* - błąd zrobiony celowo. Bóg jest tylko jeden.

Opublikowano

all robilem nawet wypakowalem do innego dysku pliki serwerowe i znow i urchomienie i wszystko dobrze klikam ./start i nie laduje sie wiec resetyje i ten blad bin/sh:/i to tylko u mnie tak zwykle fsck i fsck -y dziala u innych ale u mnie na windowsie xp nie ;/

Opublikowano

zrobilem wszystko tak jak radziliscie i dalej dupa ;/ moze sciagnac new pliczki tym razem nie od raina bo slyszalem ze to najbardziej psujace sie pliki?

Opublikowano

THC DZ?ISIaj sprawdze i dam edita :P tera nie bo gram ^^oczywiscie jak zadziale dam + all wszystkim wam i 5 dla alchemika

A TERAZ SIE ZATRZYMALO NA :"DATA INIT:CAN`T EXEC GETTY `USR/LIBEXEC/GETTY`FOR PORT /DEV ...

NO SUCH FILE OR DIRECTORY A I NIEC NIE MOGE PISAC !!! HELP

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...