Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Bony Z Is Na Start!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Na Forum jest dużo tematów o 3 ręce i innych pierdółkach z lewego górnego rogu ekranu ;] Każdy chce je ustawić, lecz nie każdy wie Jak to zrobić, żeby się nie narobić^^ SPOSÓB SuicideRlz (Jemu należą się plusy) Przeczytacie, Zrozumiecie! :)

1. Odpalamy server

2. Wchodzimy do Navicat, tabelka account, dalej account

3. wciskamy CTRL + D

4. wyskakuje nam takie oto okienko -> 262o7bm.jpg

5. klikamy na autoloot_expire i w polu default zmieniamy na

2012-12-31 23:59:59

6. Możemy zastosować to do każdego pola z końcówką _expire.

Do czego mi to potrzebne?

Otóż, gdy chcemy ustawić jakikolwiek bonus z IS nie musimy więcej się bawić w Update... itp czy jakieś umieszczanie dzikich kodów w stronie php. Każdy, kto zrobi konto automatycznie otrzymuje bony, które ustawiliśmy do 2012-12-31 23:59:59. Miłej gry! PS: nie obrażę się jak zdejmiecie z 10% ^^

Można zamknąć jeśli było, ja nie znalazłem (ehhh ta forumowa Szukajka)

//edit: Oj Sui myliłeś się ^^ PS: masz creditsy a teraz uaktualnij swoją listę :D

57199140501148694665.png

Opublikowano

Człowieku dobijasz mnie ;x Tak to "Pierdolcie się YO", a tak to dobry user -_- Polecam poradnię psychologiczną oraz test osobowości.

36435508.png
Opublikowano

dzięki, a którą dokładnie polecasz?

to już było jak mój brat cioteczny wbił na konto. ale to nie mój problem, że nie wierzysz ;)

PS: robisz tylko spam i nie wnosisz nic do tematu. Ja tylko powiem, że tutoriale wrzucam wszystkie, nie patrzę, czy były czy nie

57199140501148694665.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...