Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut/Dl] Pliki Serverowe Edytowane By Jachupl

JachuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pliki serwerowe zostały usunięte. mirrory nie działają, na dysku może mam, może nie mam, nie wrzucę. Jak ktoś ma to wrzuci, jak nie ma to trudno, poszły na zawsze. Czas ruszyć dupę do przodu i używać nowszych sf, a nie staroci stworzonych dawno temu i z nudów.

57199140501148694665.png

Opublikowano

Kiedy będzie jakaś nowa wersja plików?

Fajnie by było, jakby w wersji 1.3 został dodany drop tych literek M-E-T-I-N-2 do dropu ;p

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

może masz coś z procesorem? a zgodność programu? 64bitowa wersja programu na 32bitowym systemie nie jest najepszym rozwiazaniem...

57199140501148694665.png

Opublikowano

widzę sory nie zauważalnym

923355450.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Mozesz podac haslo do v 1.3?

4mpc nie pasuje...

Witam

u mnie bardzo ladnie chodza te pliki. mam na 2g ramu i nic nie wywala.

Bym prosl patcha z broniami traczami itp. do kiljenta bo mam nowego i nie widac ich w grze;/

Opublikowano

Jachu, pliki zajebiste, ale mam problem. Na twoich plikach, zebym nie wiem jak uwazal to po kilku zmianach serwer sie odpala po ./start i jest rename cores...

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Ej o co chodzi z 6.GM mode czyli gm mode on?czy zablokowany skrypt na gm mode xP?

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Ej o co chodzi z 6.GM mode czyli gm mode on?czy zablokowany skrypt na gm mode xP?

No dokladnie - to znaczy, ze GM-Mode on!

Nadal prosze odpowiedź na moje pytanie:

2% szans a jednak... I to tylko po edycji w mysql, na razie nic wiecej...A i tak btw; jak nazywaja sie pliki odpowiedzialne za polowania? Chcialbym je spolszczyc.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie sciagnolem te pliki wszystko ladnie smiga ale:

1) Czemu niebylo gm mode on??

2) niema krysztalka w m1

3) nieda sie robic hwangow

886689315.png

NIEMA TO JAK ZBUGOWANE CHROME :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...