Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie][Szukam] Ile Uciągnę, Pliki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam 3 pytania.

Pierwsze z nich to ilu graczy max uciągnie mój sprzęcik. (szału to nie ma)

Internet:

980140406.png

Upload coś spadł :( Przeważnie to jest tak 1.50 Mb/s

Komputer:

screencz.png

Karta Graficzna: Gainward 9500GT 256MB DDR3 (GeForce)

Chciałbym tak do max 100 Graczy czy to jest możliwe ?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Drugim moim pytaniem jest:

Jakie pliki serwerowe doradzicie mi ?

Chciałbym by pliki były nie za bardzo 4Fun lecz by miały trochę w sobie zabawy. By gracz zaczął z 0 lvl all było prawie dostępne w sklepach lecz za spora cene np. Jesli nie będzie niczego w tego guscie to prosił bym o jakieś porządne :P a resztę sam sobie dostosuję. Serwer będzie praktycznie tylko dla znajomych.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Trzecim i ostatnim pytaniem jest:

Czy jest możliwość zrobienia serwera bez Hamachi na modemie. Na którym są podłączone 2 komputery. Internet jest ze stałym IP lecz jest to internet osiedlowy. Przynajmniej tak mi się wydaje :P Posiadam usługę Ynet.

http://ynet.pl/

Modem TP-Link TL-WR340G

http://ynet.pl/

Za każdą pomoc związaną z tematem +

Opublikowano

Na takim czymś 100 osób? Nie przesadzaj ;) Z 30-40 :) Co do plików, najlepiej Rain'a - przystosujesz sobie dla siebie. Co do serwera, jeżeli masz zewnętrzne IP to możesz, ale jak jest to router to nie dasz rady (router ma zawsze wewnętrzne IP). Chociaż mogę się mylić ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...