Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Avalonmt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ej oni sobie w kulki leca? Mnie to zaczyna juz denerwowac i to na powaznie

W godzinach 17 - 18 serwer bedzie wlaczany / Szefu

Przepraszamy ale mamy opoznienie serwer bedzie dostepny po dobranocce

Przepraszamy za opoznienia serwer bedzie on w godzinach wieczorncyh

Powiem tak oni sa ostro jebnieci w banie - po co podaja daty - bedzie to bedzie, a nie teraz tylko ludz idenerwuja ;)

Co wy o tym myslicie?

Opublikowano

cos ty taki napaleciec na tego metka daj im zyc to tez ludzie !

nie zawsze wszystko wychodzi cos sie psuje i muszą przedluzac termin otwarcia

jak zes taki napal to zapraszam na globalny tam serw non stop czynny 24/7

7ddfbc0fa5.gif

likei.jpg

Opublikowano

Napalony hm. Od 2 dni podaja daty i przedluzaja, wyrazilem swoje zdanie, ze poprostu nie warto podawac tych dat bo tylko czlowieka nerwy lapia jak zamykaja forum - tym samym schoutboxa i nie mozna w zaden sposob sie pogadac.

Co do Globala

jest najwiekszym zbiorowiskiem newbie i serwerem na ktorym wdajesz kesz albo nie grasz chyba, ze od 60 do 99 poexpisz sobie w v1.

zeby miec upragniony wybonowany item zarabiasz cale tygodnie albo oczywiscie wydajesz pieniadze.

Expowiska na 65+ lvl sa platne oprocz lasow.

Dodatkowo wyjasnij mi co za sens jest grac na Globalu skoro to co gracze 90+ osiagali latami ja moge zdobyc w tydzien? Powiesz satysfakcje - otoz nie stracic prawie 5 lat (teraz juz krocej po wejsciu groty) i tysiace zlotych na postac ktora predzej czy pozniej zostanie usunieta jak i caly ten syf to wcale nie jest satysfakcja.

Nie placisz, nie grasz proste.

Opublikowano

Lukasz93 wyjasnij mi jak bez

a ) przepustek - wejsc do v2 by moc spokojnie poexpic

B ) krwistych kamieni - by wejsc do groty

Mozesz spokojnie poexpic? Odpowiedz jest prosta: Nie mozesz bo sie nie da. Bez uzywania Isu 99lvl wbijalbys jakies 10 lat. Wyobrac sobie, ze FuBu swoim mentalem w red lesie z 85 na 86 expil 9dni? Teraz jak weszla grota jest to banalne lecz platne :)

To samo wertyuuuuuuuu

Gdzie pojdziesz expic na 65lvl? Ja zakonczylem gre z tym bull shitem na 63lvlem bez uzywania isu i uwierz mi ani razu nie bylem swoja postacia w v2 na globalu. Nie wydalem na ta gre ani grosza i to jest dla mnie stysfakcja, a nie posty jakiegos kmiota ktory pisze nie na temat + raport.

@topic

ciekawe co mieli na mysli piszac godziny nocne

@Down

Ale na wiekszosci mamy w IS glownie hwangi czy konie militarne bez ktorych sie obejdzie, a reszte mamy za yangi w grze i mam nadzieje, ze wyjasnilem Ci dlaczego nie gram na globalu

Opublikowano

Avalon Cisnie pompe ^^. Wczoraj jakas wiadomosc ze MaStaH poda sie do dymisji, jesli nie odpala serva. Dzis : Zartowalem ^^..

Pozdro i pocwicz. xD

Opublikowano

Avalon to już dawno zrąbany serwer dobrze że tego dostrzegliście zapraszam na nasz AstralMT2:)Dostępny już od poniedziałku!

Elo elo my się znamy daj no zioło zajaramy

:D