Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Corner Glitch

odonc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem. Czy jest jakis sposob zeby nie wywalalo gdy robi sie corner glitch (ja robie A+D)??

hhhmmmm.. Ja robię w + s z shiftem ale to hyba to samo wiec nie ma sposobu na np powerplant tam gdzie się kiedyś nie da rady ( miejsca w kturych nie mozna kilnoc np za sciano pod podloo ) (przynajmniej przez ten sposub )dało teraz da sie w niekturych miejscac w skrzynkach.W skrzynkac odbiera hppo 10 20 .... i zeby nie odbieralo rzeba klikac i puszczac caly czas ctrl. Da sie liczowac tak jak wiekszosc wie na MM Excawalation tam dzie wiekszosc . no to tyle moze pomoglem :D

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

6134792_4_18.png

Staty nie za dobre ale nadrabiam :P

• Jestem nowym użytkownikiem wienc proszę o wyrozumialosć i +

Opublikowano

Ja znam sposób i go teraz opowiem mnie nadal działa[Ł] do ostatniego tygodnia potem nie grałem , stajesz na roku dajesz SHift+W+S+W+S+W+S+W+S dopóki nie zanurzysz się troche , czekasz 3 sekundy , idziesz w bok skrzynki bo do przodu error , i dochodzisz gdzie chcesz i jesteś w środku

-Sorry że tak nieestetycznie ale po 1 primo nie mam czasu bo jutro mam w szkole ważną klasówke :)

-Po 2 primo w grze ci pokaże

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

naucz sie glitcha przez 1 miesiąć i ogarniesz

NIE MINUSUJCIE MNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

8571174_4_17.png