Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.mam 65 lvl i mam set (zbroje,rece,spodnie itp) ze sklepu, tak samo jak broń.moje postac to force archer .

moje pytania brzmia : jak zdobyc lepsze itemy i gdzie expic ?

Opublikowano

wez napisz jakis to set + ile moze bo tak to nie wiem co ci polecic do expa na 65 to najlepiej na LIDzie (map part) tam moze ci cos fajnego jeszcze lotnac

Opublikowano

A myslalem, ze w koncu na pytanie odpowie ktos, kto nie zalicza sie do cabalowego plebsu

wez napisz jakis to set + ile moze bo tak to nie wiem co ci polecic

Ty kiedykolwiek kupiles cos z + od npc, tak? Gratulacje moje i zapewne elity Cabala

I kolejny fail

tam moze ci cos fajnego jeszcze lotnac

Na LiDa chodzi sie nie dla loota, a dla expa

Lecz jesli ty tam zarabiasz to pozdrawiam goraco kolejnego l33t gracza, mam tylko nadzieje iz nie grasz na Marsie

jak zdobyc lepsze itemy i gdzie expic ?

1-64 questy, dark bladery w PL

65-75 lake in dusk aka map part, w temacie, w ktorym koles pytal o expienie bladerem opisalem jak expic tam najszybciej

75-100 muster card:ruina station, dochodzisz do klatki z krowami i bijesz tam do konca, nie marnujesz czasu na skrzynki po krowach

100-110 eod1

110-125 ls2

125-140 mf

140-170 radiant hall, porte inferno, pontus ferrum

zeby expic tak, jak napisalem trzeba miec jednak troche tego skilla do gry, wiec jesli jestes typowym dzieciakiem neostrady to grinduj na mobach

75-

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

ja osobiście zarabiałem na misjach w ds :P A dokładniej u takiego jakby krzyża? :P Za misje dostajesz 500.000 alz i cos tam jeszcze ( zależy jaką weźmiesz ) :P a gdzie expić? Najlepiej fr na takich jakby jaszczórkach na 2 nogach xD Są prawie na końcu mapki :P Polecam tam expić jak nie masz zabradzo kasy a jeśli masz to Wild napisał ;p

Gram w cabala ;p

FS - 160+

FB - 143+

FA - 96+

BL - 65+ ( teraz gram )

siemanko.gif

Opublikowano

Tosiek to sie nazywa hellper i za to są rużne nagrody i niekoniecznie do 100 na rs bo to w sumie od 98 guwno daje ;)

Opublikowano

Tosiek to sie nazywa hellper i za to są rużne nagrody i niekoniecznie do 100 na rs bo to w sumie od 98 guwno daje ;)

różne, gówno, naucz sie pisac.

No I co jeszcze? Może do 80 na rs expić? Ja na luzie tam do 110 expilem, skoro nie umiesz grac to sie nie udz%elaj.

RAsfepN.png
Opublikowano

Ja na 105 juz chodziłem na bf1 a na107 robiłem do końca i z tego miałem więcej expa i kasy niż z rs'a

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...