Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Em2 Zawiesza Sie Po Włączeniu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam problem z EasyMetin2 a mianowicie po zalogowaniu się i wejściu do gry nie da sie zalogowac, gra poprostu sie zawiesza, jeszcze wczoraj wszystko śmigało, teraz włączam i lipa. dodam że włączałem wcześniej metina bez uzycia EM2 i chyba coś sobie tam nowego pobrało, czy to moze byc jakies nowe zabezpieczenie czy co ? wam działa normalnie ? co radzicie ? EM2 w najnowszej wersji jest

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

TAk to nowe zabezpieczenie od GF.

Em2 aktualnie znowu nie dziala.

Czekamy na jakies nowiny

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

i czekam sobie te 20 sekund, po czym gra się wyłancza, włancza od nowa, przy czym juz wcale sie nie da w nią wejść, pokazuje się tylko na pasku, po czym znika z paski po 10 sekundach i tak w kółko

no to fajnie ;/ mam nadzieje ze szybko coś wymyślą, dobrze ze chociaż FB mi działa ;p

energy:

Proszę nie pisać swoich postów jeden pod drugim gdyż nie jest to zgodne z regulaminem, a kontynuacja tego poskutkuje ostrzeżeniami w postaci warnów a po nich trwałą blokadą konta.

Pozdrawiam,

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...