Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyżby To Koniec ?

KoksKoks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wydaje mi sie, że era uzywania hackow w metinie2pl sie skonczyla, dlaczego ?

A dla tego, ze em2 na 99% bedzie platny, wiec nie mamy darmowego expbota i zaden fb nie dziala (jest 1 co na 64bitowcu dziala).

Mowi sie ze nadzieja umiera ostatnia, i chyba juz umarla.

Andrzej wrzucil taki link, na ktorym pisze ktore CH "dzialaja", pisze ze na serwerze na ktorym gram dziala CH2 i Ch4, ale oczywiscie loga pod koniec.

Mysle ze nawet Andrzej nie pomoze, ale moge sie mylic.

Zapewne zostane zminusowany, bo dzieci napisza ze zaraz wrzuci Andrzej Kamer czy bog wie kto jakies cheaty ktore beda dzialac itp, ale powiem szczerze ze mi to zwisa, bo nie zalezy mi ani na + ani -.

Nie bedziemy owijac w bawelne, GF nas wyruchało w dupska...

Pozdrawiam

sugna70kz.png

Opublikowano

Nie do konca z tym botem;]

Kupisz bota za cene Farma a z funkcjami,wlasnie czego?noza do krojenia chleba?Na 90% bedzie jakas wersja demo ;] B)

65994253024037513199.png
Opublikowano

Zgadzam się z tym ostatnim zdaniem...

Jeśli chodzi o koniec nie jestem pewien

Czemu ? a to dlatego, że zrobili kiedyś HS2 i nagle zamieszanie że też koniec, już chcieli srać na GF'a i h00j ale niestety ;) MPC'users jesteśmy Pro że zrobiliśmy obejścia itp. i wszystko działa.

Zrobili HS3 i ? Za 0,5 miecha znów będzie sie roiło od EM2, FB czy jakies HardMetin2 wymyślą i ktoś spolszczy i bedzie fajnie ...

NIE PROSZĘ O ZMINUSOWANIE !

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Omg..

Nie chodzi mi o zadne HS, bo wprowadzali go 2-3 tygodnie temu (nie pamietam juz kiedy) i potem wszycho dzialalo a teraz nic nie wprowadzali i padlismy na glebe.

Wprowadza em2 za PLN i beda pewnie nowe funkcje.

Mozecie dawac minusy, smialo, tym ze dostane - nie zmienicie rzeczywistoci ;)

Pozdrawiam

sugna70kz.png

Opublikowano

Na e*pvp jest Farmbot od AllesVerg (coś tam... xD ), tylko nie wiem, czy jeszcze nad nim pracuje. :P

Myślisz, że na nim nie da się expić?

FB i MH działa, więc nie kuam. xD

Opublikowano

Nie wiem czy dziala MH ale FB nie dziala, tylko to w em2 ktore jest do dupy, i ten erpel 3.0 ktory jest na 64bitowca.

Moze i xangel 2.7 dziala (kilka dni temu mi dzialal) ale co z tego jak podczas logowania wyrzuca do windowsa ?

sugna70kz.png

Opublikowano

Powiem Ci ze ja glowna postacia, ktora gram bez hackow mam wieksze osiagi bez zadnego dmg i mh :), z em2 tez nie korzystam, MI OSOBISCIE potrzebne tylko fb, ale chodzi mi o to ze nic nie bedzie dzialac, bo po co wam mh i dmg jak nie bedzie bota ?

sugna70kz.png

Opublikowano

Powiem Ci ze ja glowna postacia, ktora gram bez hackow mam wieksze osiagi bez zadnego dmg i mh :), z em2 tez nie korzystam, MI OSOBISCIE potrzebne tylko fb, ale chodzi mi o to ze nic nie bedzie dzialac, bo po co wam mh i dmg jak nie bedzie bota ?

Ja Bota nie używam, więcej daggerkiem zdziałam na dmg i mh przez 1h, niż botem przez 3h :X

Opublikowano

Kurde ;/

Dmg nie dziala, Em2 nie ziala

a dzis o 18 Zuo mamy ; )

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Zgadzam się z tym ostatnim zdaniem...

Jeśli chodzi o koniec nie jestem pewien

Czemu ? a to dlatego, że zrobili kiedyś HS2 i nagle zamieszanie że też koniec, już chcieli srać na GF'a i h00j ale niestety ;) MPC'users jesteśmy Pro że zrobiliśmy obejścia itp. i wszystko działa.

Zrobili HS3 i ? Za 0,5 miecha znów będzie sie roiło od EM2, FB czy jakies HardMetin2 wymyślą i ktoś spolszczy i bedzie fajnie ...

NIE PROSZĘ O ZMINUSOWANIE !

gowno zrobiliscie, niemcy za was wszystko robia

bialachmurka.jpg
Opublikowano

Co wy mówicie FB działa bynajmniej mi "Angelbot" gram na kronosie : :rolleyes:

Kronos S23

CH4

Patch 4.4

AngelBot Działa jak złoto.

buusaga.jpg

Opublikowano

gowno zrobiliscie, niemcy za was wszystko robia

A Ty cos zrobiles ? Nie nic nie zrobiles wiec nie wyzywaj innych i opanuj emocje dzieciaku.

Mi na s4 xangelbot nie dziala...

sugna70kz.png

Opublikowano

A Ty cos zrobiles ? Nie nic nie zrobiles wiec nie wyzywaj innych i opanuj emocje dzieciaku.

Mi na s4 xangelbot nie dziala...

A ty co zrobiles? Nie nic nie zrobiles wiec nie wyzywaj innych i opanuj emocje dzieciaku.

bialachmurka.jpg
Opublikowano

Teraz sie będą wyzywac jejku :( Wszystrko działa tylko trzeba mieć trochęw głowie i pomyśleć nacz czytaniem tematu np. Andrzejka to tyle z mojej strony ;)

Nie bądź żyła - oddaj krew! Jeżel chcesz dając mi + mogę Cię wyręczyc :P

teletju2jo9.jpg

Daj + <(

^^,)>

Opublikowano

Co to za spam...

GF nikogo nie rucha, to GF jest nadal ruchany...

FB i MH - Patch 4.5 nie wszystkie serwery (zabezpieczenia)

EM2 i KM - patch 4.6 + łatka od robo (już nie wywala itp..)

Jest jeszcze kamer i dmg, tak więc widać kto kogom rucha.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...