Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S.S]-Chińczycy Już Wiedzą Jak To Zrobić

Poslaniec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Grałem na nowym Chińskim

Serwerze wczoraj była taka beta testy wbilem 55lvl i tp dzisiaj zrobili restart Postaći i mam nową postać 33lvl fms +6 i tp ciężki exp grałem i po paru minutach GM wyłączył

Serwer a jak chce się zalogować to coś takiego pisze czyżby nowy sposób na zamknięcie serwera??nie jest tu nic przerobione robię ss picapsem bo nie mam innego programu

ss

przechwytywaniewtrybiept.png

Uploaded with ImageShack.us

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Nie wiem czy da sie tak zrobić przez serwer raczej to musi być zapisane w cliencie, a jak nie sciągałeś ich clienta (jeżeli mają) to może kamer takie coś zrobił.. Nigdy się z tym nie spotkałem i pewnie nie spotkam / albo fake :D

18706.png<3

14098768.jpg

Poprosze +

:D

Opublikowano

U mnie jest zostaniesz połączony z serwerem, przed chwilą proces i metin wywalał do windowsa. A możecie mi powiedzieć co nie co o tym serwerze? Podobno jakiś hard.

Opublikowano

Na niektórych serwera , w których trzeba potwierdzic imejlowo konto , przychodzi "Rejestracja została nie pomyślnie zrobiona" - coś takiego.

Może to nie jest Fake , albo kmr dodał coś nowego do swojego moda.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeśli to jest chińskie to ja jestem... (nie wiem xD). Wejdźcie sobie na BoundMT2.com Na tej stronie macie trzy linki do trzech różnych POLSKICH(!!!) serwerów.

BoundMT2 - Trudny serwer (pewnie słaby exp i drop)

GodMT2 - Łatwy serwer (szybki exp i drop)

AceMT2 - Pomiedzy tymi dwoma.

Teraz mi powiedz co w tym wszystkich jest z Chin? <lol>

Opublikowano

kurw nie mówione że Fake był kiedyś filmik na YT że można zrobić Off że tylko GM może siedzieć online (only GM) i tak właśnie jest to zrobione ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...