Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Otóż mam problem i muszę się skonsultować z wami, gdyż db bot mi coś się wali..

Odpaliłem db bota dziś rano wszystko cacy i w ogóle działa i dostałem lvl up wróciłem do miasta zamieniłem secik na lepszy, zwiększyłem mastery skillów i dodalem 2 nowe skille (concentration 3rd oraz dragon soul arrow) i wszystko cacy już robię repot i jadę na nowy spot na 77lvle w taklamakan (shaman niya czy coś takiego) odpalam bota wszystko działa jak należy skille się ładują ale co to.. nie atakuje mi mobów w ogóle nic a nic tylko te które atakują mojego chara.. pytam co jest.. return scroll może się uda.. odpaliłem wróciłem do miasta i wróciłem na spota.. to samo.. poszedłem na roc mountain na tamte moby. też to samo. Pytanie brzmi. czyja to wina? prosze o jak najszybszą odpowiedz

Pozdrawiam

Arczi_wwy

P.S. jeszcze pokombinuje może coś sie dzieje z lvl range mobow albo z radiusem metrów.

EDIT: dziala! wystarczyło wyłączyć lvl range coś się popsuło, gdyż na innych kazdych mobach to samo się dzieje. Nie wiem co się stało, ale wiem ze trzeba kombinować z tym lvl range :)

Przepraszam za niepotrzebny temat. pozdrawiam administracje ^^

Opublikowano

A gdy startujesz botka masz może po prawej stronie takie info (The Selected item cannot be used togheter or the skill is already in use) i spamuje ci tym może?

Jeżeli masz takie coś to zrób save wyjdź z silka zamknij bota i odpal wszystko na nowo.

Ja mam taką sytuacje kiedy dodam nowy skill do bota i wtedy ta operacja mi pomaga xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...